Μέγκαν Μαρκλ: Εμφάνιση - έκπληξη στο Γουίμπλεντον για να δει την κολλητή της Σερένα Γουίλιαμς - Το σικ σακάκι & το καπέλο (φώτο-βίντεο)

Θα είναι οι τρεις φίλες της οι νονές του γιου της;

Η δούκισσα του Σάσεξ συναντήθηκε με δύο παλιές της φίλες και εμφανίστηκε ξαφνικά στο Γουίμπλετον για να στηρίξει την κολλητή της φίλη Σερένα Γουίλιαμς. Η 37χρονη Μέγκαν πήρε ένα μικρό διάλειμμα από τη φροντίδα του μικρού Άρτσι για να δει τη Σερένα να αγωνίζεται ενάντια στην Κάγια Γιούβαν.

Μαζί της ήταν δύο φίλες "από τα παλιά", από τις μέρες στο Northwestern University . Στην τρίτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη γέννα, η  Μέγκαν για να δει τον αγώνα της Γουλίαμς, συναντήθηκε με την Lindsay Roth, η οποία επρόκειτο να είναι κυρία της τιμής στο γάμο της Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά τελικά δεν το θέλησε και με την  Genevieve Hillis, η οποία μαζί με την Γουίλιαμς, οργάνωσε το Shower baby party της Μέγκαν.

Η Genevieve και η Lindsay , εικάζεται ότι θα είναι οι νονές του μικρού Άρτσι. Η Μέγκαν για την εμφάνιση της στο Γουίμπλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό με μαύρες ρίγες, μπλέιζερ σακάκι, τζιν παντελόνι , μαύρο τοπ και μαύρες γόβες.

Την εμφάνιση της συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά Finlay London, και ένα ασπρόμαυρο καπέλο  Madewell. Στο λαιμό της φορούσε ένα κομψό κόσμημα με το γράμμα "Α" , (όπως Άρτσι), της  Jennifer Meyer, ενώ στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα υπέροχο χρυσό δακτυλίδι με χρωματιστή πέτρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail

Η Μέγκαν ήταν πολύ ευδιάθετη και σκορπούσε χαμόγελα παντού ενώ όταν η Γουίλιαμς νίκησε την Γιούβαν, η δούκισσα του Σάσεξ σηκώθηκε όρθια και ξέσπασε σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Πέρυσι, όταν πρωτοπήγε στο Γουίμπλεντον ως royal η δούκισσα του Σάσεξ, συνοδευόταν από την Κέιτ Μίντλετον. 

The royal was all smiles as she sported a pair of fashionable sunglasses and an adorable letter 'A' necklace in tribute to her two-month-old son, Archie

Οι δύο συνυφάδες τότε είδαν μαζί τη Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό γυναικών. Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για τη διάσημη αθλήτρια του τένις, που μόλις είχε γεννήσει την κόρη της Αλέξις - Ολυμπία και λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε στη γέννα δεν μπόρεσε να πάρει το τρόπαιο στο σπίτι.

Η Γουίλιαμς, που έγινε στενή φίλη  με τη Μέγκαν μετά την συνάντησή τους σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα το 2014, ήταν παρούσα στο γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018 και φημολογείται ότι  θα είναι η τρίτη νονά του Άρτσι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ