Φωτό: Ανακαλύψαμε τον Πύργο του Πίτερ Παν: Ειδυλλιακό ξενοδοχείο σήμερα με ιδιοκτήτρια την αδελφή του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ένας παραμυθένιος Πύργος!

Πριν από πολλά χρόνια παντρεμένοι τότε με τον Robert Devereux, η Βανέσα Μπράνσον αγόρασε μια τεράστια έκταση μαζί με ένα παλιό κτίσμα πάνω σε ένα ειδυλλιακό νησί το Eilean Shona στην Σκωτία

Αφού για  χρόνια υπήρξε το σπίτι των διακοπών της οικογένειας της, των 4 παιδιών της και του τότε συζύγου της, εδώ και δύο χρόνια αποφάσισε να το μετατρέψει σε μικρό ξενοδοχείο. 

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: 12 υπνοδωμάτια σαν βγαλμένα από παραμύθι - μήπως βλέπουμε μπροστά μας το σπίτι όπου έζησε ο Πίτερ Παν,  μήπως είμαστε στην Neverland; 

Ο συνειρμός διόλου τυχαίος αφού εδώ έζησε κάποτε και έγραψε ξανά την διασκευή του διασημότερου παραμυθιού στον κόσμο που έχουν λατρέψει γενιές και γενιές.

Λέγεται λοιπόν ότι γύρω στο 1920 ο συγγραφέας J.M. Barrie  πέρασε ένα καλοκαίρι εδώ ξαναγράφοντάς το βιβλίο για να μεταφερθεί στο θέατρο και στο σινεμά.

Όσο για τα έντονα χρώματα που βλέπετε και ξεκινούν από την τραπεζαρία όπως τονίζει το elledecor αυτά οφείλονται στην έμπνευση του διάσημου εκπροσώπου  της αφηρημένης τέχνης  artist Fred Pollock ο οποίος πήγε καλεσμένος κάποια στιγμή της κυρίας Μπράνσον και έδωσε ζωντάνια σε όλο το χώρο.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ