Κουέντιν Ταραντίνο: "Έφτασα στο τέλος του δρόμου - Τέλος οι ταινίες - Ότι είχα να δώσω το έδωσα" (φώτο -βίντεο)

Θα είναι το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" η τελευταία ταινία του Ταραντίνο;

Κι ενώ όλοι στην Ελλάδα περιμένουμε εναγωνίως την ταινία "Κάποτε στο Χόλιγουντ", ο Κουέντιν Ταραντίνο φαίνεται πως είναι έτοιμος να εγκαταλείψει για πάντα την καρέκλα του σκηνοθέτη. 

Ο 56χρονος σκηνοθέτης δήλωσε ότι το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" , στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαργκό Ρόμπι, και  Μπραντ Πιτ, μπορεί να είναι η τελευταία του κινηματογραφική δουλειά.

Σε συνέντευξη που έδωσε  στο περιοδικό GQ Australia, ο Κουέντιν Ταραντίνο  εξήγησε "ότι έφτασε στο τέλος του δρόμου"  της δραστηριότητας του, πίσω από τον φακό, αφού δημιούργησε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Χόλιγουντ όπως το Kill Bill, το Pulp Fiction και το Reservoir Dogs.

Συγκεκριμένα είπε: "Νομίζω ότι σε ότι αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες, έφτασα στο τέλος του δρόμου" «Βλέπω τον εαυτό μου να γράφει βιβλία για σινεμά και να ξεκινώ να γράψω θεατρικά, οπότε θα είμαι και πάλι δημιουργικός. Νομίζω ότι έδωσα όλα όσα είχα να δώσει στις ταινίες», ανέφερε. 

Ο Ταραντίνο ακόμα είπε ότι ακόμα και αν το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" σημειώσει τεράστια επιτυχία - πράγμα πολύ πιθανό με το καστ των μεγάλων αστέρων και το επικό σενάριο - θα σταματήσει όσο είναι ακόμα στην "πρώτη γραμμή".

Παλαιότερα ο διάσημος σκηνοθέτης είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει στις 10 ταινίες. «Αν η υποδοχή της ταινίας είναι ικανοποιητική, ίσως να μη φτάσω καν στις δέκα. Ίσως σταματήσω όσο ακόμα βρίσκομαι μπροστά. Θα δούμε...», δήλωσε στη συνέντευξη του.

Ο Μπραντ Πιτ , που είχε δηλώσει για τον εαυτό του, ότι "είναι πολύ γέρος για να συνεχίζει να παίζει σε ταινίες", είπε για τον Ταραντίνο, ότι "μιλά πολύ σοβαρά", όταν ανακοινώνει τα σχέδια του να εγκαταλείψει για πάντα το Χόλιγουντ.

Όσο για ποια θα μπορούσε να είναι η δέκατη –και οριστικά τελευταία– ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, σύμφωνα με τις φήμες, αυτή μπορεί να είναι το επόμενο Star Trek, εκτός κι αν κρατήσει για τον εαυτό του μόνο τον ρόλο του παραγωγού της ταινίας, αναφέρει η Metro

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ