Εντυπωσίασε το Παρίσι η Ελληνίδα Designer Σήλια Κριθαριώτη - Ροζ, μαύρο & σε ρυθμό μπαλέτου (φώτο-βίντεο)

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε ονειρικές δημιουργίες στα πλαίσια της Εβδομάδας μόδας στο Παρίσι

«Όταν ανοίγεις ένα μουσικό κουτί, μια μπαλαρίνα βγαίνει από τη μοναξιά της και χορεύει για εκείνον που αγαπά. Plié, entrechat, jeté, tour en l’air. Το μπαλέτο είναι σαν να ονειρεύεσαι». Με αυτό το σημείωμα η Σίλια Κριθαριώτη υποδέχτηκε τους περισσοτέρους από 500 καλεσμένους της επίδειξης Celia Kritharioti Couture Autumn-Winter 2019- 2020, στο Palais de Tokyo στο Παρίσι. Μέσα από το μουσικό κουτί της Σίλιας αναδείχθηκαν για μια ακόμη φορά ονειρικές δημιουργίες.

 

 

 

 

 

 

Η επίδειξη Pas De Deux, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισίου, ήταν ένα παράδειγμα του πόσο αρμονικά μπορούν να συνδυαστούν τέχνη και μόδα. Υπέροχες δημιουργίες με πρωταγωνιστές στα χρώματα, το ροζ, το μαύρο, το λευκό και το nude.

 

 

 

 

Εντυπωσιακά φορέματα με κεντήματα και φτερά, θηλυκές τουαλέτες, από τούλι, οργάντζα, βελούδο και μεταξωτή δαντέλα ,ρούχα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

 

 

 

 

 

 

Το fashion show, άνοιξε με χορογραφία των χορευτών Μαρίας Κουσουνή και Βαγγέλη Μπίκου, ενώ αμέσως μετά το catwalk γέμισε με μπαλαρίνες με ψηλοτάκουνες γόβες και χειροποίητα γάντια στα χέρια.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ