Παραμυθένιος γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν - Υπέροχες φωτό με αφορμή την 8η επέτειο των γάμων τους

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, υπέροχες φωτογραφίες από το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Σαρλίν, με την ευκαιρία της 8ης επέτειου των γάμων τους.

Πέρασαν κιόλας 11 χρόνια από την ημέρα που ο  πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολυμβητής Σαρλίν Γουίτστοκ. Ο γάμος τους έγινε  την 1 Ιουλίου 2011 .Ο αρραβώνας τους είχε αναγγελθεί στις 23 Ιουνίου 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#onthisday in 2011 the religious wedding of Prince Albert II and Princess Charlene . . . . . . Do you like her dress? I think that she is one of the most beautiful Royal brides . . . . . . #royalfamily #royalfamilies #royalfamilynews #royalfamiliesofeurope #royalfamilyofmonaco #royal #royals #royalty #monaco #wedding #weddingdress #royalwedding #weddingday #bride #bridedress #whitedress #princealbertii #princealbert #princesscharlene #hrh #royalcouple #hair #hairstyle #hairwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William and Kate (@kingwilliam.and.queencatherine) στις

Στις 30 Μαΐου 2014 ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μονακό ότι η Πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν έγκυος, με το ζευγάρι αργότερα να ανακοινώνει ότι αναμένονται δίδυμα. Τα δίδυμα, Γαβριέλα και Ιάκωβος, γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2014. Η γέννησή τους πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο του Μονακό Πριγκίπισσα Γκρέις. Ο Ιάκωβος με την γέννησή του έχει λάβει τον τίτλο του Διαδόχου του πριγκιπάτου.

 

 

 

 

 

 

Πολλοί αποκάλεσαν την ωραία Charlene "θλιμμένη πριγκίπισσα" την ημέρα του γάμου της, την 1η Ιουλίου 2011, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως σκούπιζε τα δάκρυά της και δεν έδειχνε διόλου ευτυχισμένη ως νύφη.

 

 

 

 

 

 

Οι φήμες, μάλιστα, ήθελαν την θλίψη της Charlene να σχετίζεται με τα συχνά "παραστρατήματα" του Αλβέρτου- κάποια από τα οποία είχαν έρθει στη δημοσιότητα και λίγο πριν τον γάμο.

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο, πολύς καιρός πέρασε από τότε, το πριγκιπικό ζεύγος καλωσόρισε τα δίδυμα παιδιά του, Gabriella και Jacques, ενώ η ξανθιά κολυμβήτρια εξελίχθηκε σε μια πολύ κομψή πριγκίπισσα...

 

 

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, υπέροχες φωτογραφίες από το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Σαρλίν, με την ευκαιρία της 8ης επέτειου των γάμων τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ