Η υποψήφια βουλευτής Κορίνα Δαμουλιάνου πήγε να μοιράσει τα φυλλάδια της στα Εξάρχεια & δέχθηκε επίθεση - Την έσπρωξαν, της έσκισαν τα φυλλάδια, της χτύπησαν το αυτοκίνητο (βίντεο)

"Φοβήθηκα και αποφάσισα να φύγω, κατάλαβα ότι είναι το φρούριο τους"

Η Κορίνα Δαμουλιάνου που  είχε γίνει γνωστή από τον ρόλο της «Κορίνας» ως τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρρά στο σίριαλ «Πάτερ Ημών», βάζει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής. Όπως καταγγέλει η ίδια, όταν πήγε στα Εξάρχεια για να μοιράσει τα φυλλάδια της, δέχθηκε επίθεση.

"Μου επιτέθηκαν, μου έσκισαν τα φυλλάδια, μου χτύπησαν το αυτοκίνητο", λέει η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο twitter. "Μου επιτέθηκε ένας, μου τράβηξε τα φυλλάδια, του τα ξανατράβηξα, με έσπρωξε , μου χτύπησε το αυτοκίνητο, μετά ήρθαν κι άλλοι.. κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω γιατί εδώ είναι το "φρούριο" τους", λέει η Κωνσταντίνα Δαμουλιάνου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επίσης υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ,, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο twitter: "Επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας η Κορίνα Δαμουλιάνου, υποψήφια Α Αθήνας ΝΔ, από τα καλόπαιδα της ανομίας - που, πλέον, ασκούν το «ηθικό πλεονέκτημα» και σε νεαρές κυρίες".

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ολα αυτά τελειώνουν την Κυριακή»

Σχετικά με την επίθεση στην Κορίνα Δαμουλιάνου  ο Άδωνις Γεωργιάδης,  έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η υπ. Βουλευτής Ά Αθηνών Κορίνα Δαμουλιάνου δέχθηκε επίθεση όπου της έσκισαν την τσάντα και την κτύπησαν διότι μοίραζε τα φυλλάδια της στο Κέντρο των Αθηνών. Οι «δημοκράτες» των Εξαρχείων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να εκφράζει τις απόψεις του...όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή!»

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ