"Βραδινές ιστορίες": Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με τον Λάμπρο Φισφή σε παραγωγή Cosmote Tv

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής «Βραδινές Ιστορίες» έχει αναλάβει το Comedy Lab. 

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας εκπομπής ψυχαγωγικού περιεχομένου με τίτλο «Βραδινές Ιστορίες», σε παραγωγή COSMOTETV. Το νέο βραδινό talk show, πουπαρουσιάζει ο Λάμπρος Φισφής, θα φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο μια διαφορετική παρέα καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand-upcomedy, που θα μοιράζονται αστείες  ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges- με άκρως χιουμοριστική διάθεση. Η εκπομπή αποτελείται από 10 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών.

Οι «Βραδινές Ιστορίες» θα κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTETV τον Σεπτέμβριο. Όλα τα επεισόδια του κύκλου, θα διατεθούν ταυτόχρονα για δωρεάν, ondemand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και στη συνέχεια θα προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA.    

Η εκπομπή αποτελεί την πρώτη πρωτότυπη παραγωγή της COSMOTETV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-upcomedy, ενώ προγραμματίζεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκπομπέςστην ίδια θεματική κατηγορίαγια την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής «Βραδινές Ιστορίες» έχει αναλάβει το Comedy Lab. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ