Ζώδια: Η ολική έκληψη μας αναγκάζει σε αλλαγές - Ψυχραιμία και σύνεση σε αποφάσεις

Ημερίσιες προβλέψεις...

Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο σήμερα και βιώνουμε μία περίοδο αναγκαστικών αλλαγών αλλά και συναισθηματικής ανακατάταξης, ιδίως για τα Παρορμητικά Ζώδια του2ου δεκαημέρου! Ψυχραιμία και σύνεση σε αποφάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις αυτήν την περίοδο αλλά και τις επόμενες κρίσιμες ημέρες!

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους.

ΛΕΩΝ: Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά. Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα. Για ότι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούρια προσφορά που θα σας γίνει, θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε σύμφωνα με τον oroskopo

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ