Ιταλίδα έμεινε κλεισμένη σε ασανσέρ για 27 ώρες – Επιβίωσε πίνοντας κρασί μέσω καύσωνα

Απίστευτη ιστορία..

Μία 50χρονη στην πόλη Πάντοβα της Βορείου Ιταλίας πέρασε 27 ώρες κλεισμένη μέσα σε ανελκυστήρα και κατόρθωσε να επιβιώσει πίνοντας το κρασί, που από τύχη, είχε μαζί της.

Η γυναίκα είχε ξεχάσει να πάρει το κινητό της τηλέφωνο κι έτσι δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, κινδυνεύοντας να πάθει αφυδάτωση. Το επεισόδιο αυτό διαδραματίσθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των ημερών που σημειώθηκε το κύμα καύσωνος στην βόρειο Ιταλία, το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 09.30 το πρωί, όταν μπήκε στον ανελκυστήρα για να μεταφέρει ένα κασόνι με κρασιά στο υπόγειο και σχεδόν αμέσως αυτός σταμάτησε να λειτουργεί.

Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει.

Ανησυχώντας γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί όπως τονίζει το ΑΠΕ

Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη.

Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στην καμπίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ