Αλέξης Τσίπρας: Τέλος στο "εμπάργκο" στον ΣΚΑΙ - Θα δώσει συνέντευξη σε Κοσιώνη - Παπαχελά - Τι τον έκανε να αλλάξει απόφαση (φώτο)

Ένας πολίτης τον έκανε να αλλάξει γνώμη

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης θα παραχωρήσει την Τρίτη στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφαση του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, "προκειμένου να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον κόσμο" στο twitter.

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», αναφέρει στην ανάρτηση του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ αναφέρει στην ιστοσελίδα του, ότι τη συνέντευξη θα πάρουν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Σία Κοσιώνη και ο διευθυντής της εφημερίδας ''Καθημερινή'' Αλέξης Παπαχελάς.

"Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας", αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

Τι έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει το "Εμπάργκο"

Το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτηση του , , ένας πολίτης από την Τρίπολη ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να δώσει τη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό «αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άσε τον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί», δημοσιοποιώντας τον χαρακτηριστικό διάλογο.

Όλα όσα αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτηση του

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ