Η επιτομή της κομψότητας από τη διασημότερη Ιταλίδα fashion influencer - Η Olivia Palermo φοράει ένα εκπληκτικό σύνολο και εντυπωσιάζει ξανά (φώτο)

Η ιέρεια του Mix and Match έκανε πάλι το "θαύμα της"

Έχει κολλητούς της φίλους όλους τους διάσημους σχεδιαστές του κόσμου. Valentino, Michael Kors, και Armani είναι οι σχεδιαστές που της στέλνουν συνέχεια τα τελευταία κομμάτια της κολεξιόν τους.

Το ταλέντο της Ολίβια Παλέρμο στο styling είναι έμφυτο, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το χρωστάει στην ιταλική καταγωγή της και στην επιρροή της μητέρας της, Lynn Hutchings, η οποία είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και διάσημες διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων.

Όπως και να έχει η διάσημη Νεοϋορκέζα Fashion blogger είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο του στυλ και παραδίδει μαθήματα κομψότητας όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Από τις διεθνείς εβδομάδες μόδας , σε όλο τον κόσμο, μέχρι τις καθημερινές της βόλτες.

Η Ολίβια Παλέρμο,  ξεκίνησε την πορεία της μπροστά στις κάμερες στο reality show του MTV The City -ως μία socialite της Νέας Υόρκης. Είναι αυθεντική, έχει το δικό της signature look και δημιουργεί τάσεις ενώ κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει και κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Την ονομάζουν - δικαίως - ιέρεια του Mix and Match, γιατί κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει διαφορετικά και για πολλούς αταίριατα μεταξύ τους ρούχα και υλικά με αυτό τον τρόπο. Μία τέτοια υπέροχη εμφάνιση παρουσίασε η διάσημη Fashion influencer στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shining by the sea ?‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

Φορώντας ένα εκπληκτικό σύνολο με παγιέτες - σακάκι, γιλέκο- το οποίο συνδύασε μοναδικά με ένα λευκό see through λευκό , δαντελένιο πουκάμισο, ποζάρει χαμογελαστή και λαμπερή στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στο Μόντε Κάρλο.

"Λάμπωντας με φόντο τη θάλασσα", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ