Η ώρα η καλή! - 40 υπέρκομψα φορέματα για τις μαμάδες της νύφης & του γαμπρού - Για να εντυπωσιάσει & η πεθερά (φώτο)

Υπέροχα μάξι, μίντι και μίνι φορέματα για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του παιδιού σας

Η πιο ξεχωριστή και ευτυχισμένη μέρα του παιδιού σας πλησιάζει. Ανυπομονείτε να δείτε την κόρη ή τον γιο σας να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και έχετε φανταστεί εκείνη την ημέρα ως κάτι παραμυθένιο. Όμως, πέρα από τη νύφη και τον γαμπρό, η δική σας εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική! Ποιο είναι λοιπόν το ιδανικό ντύσιμο για τις μαμάδες του ζευγαριού;

Στην κορυφή των επιλογών για τις μαμάδες είναι τα βραδυνά φορέματα σε μορφή τουαλέτας, αλλά και το πιο ανάλαφρα σχέδια. Για να κάνετε όμως την τέλεια εμφάνιση θα πρέπει να επιλέξετε ένα φουστάνι που θα σας κολακεύει και θα σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αν μάλιστα το συνδυάσετε με το κατάλληλο κομψό και όμορφο χτένισμα γάμου για πεθερές το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ακολουθούν μερικά βασικά tips για την σωστή επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες φορέματα γάμου για μαμάδες νύφης ή γαμπρού, καθώς και μερικές όμορφες προτάσεις για αγορά.

Τι να φορέσω στο γάμο του γιου μου ή της κόρης μου;

Επειδή η νύφη είναι το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας, το σωστό είναι να ρωτήσετε τη γνώμη της για το φόρεμα που θα επιλέξετε.

Το χρώμα που θα βάλετε μπορεί να είναι ταιριαστό με την διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης, χωρίς αυτό βέβαια να είναι απαραίτητο.

Σε καμία περίπτωση το φόρεμα της μαμάς της νύφης ή του γαμπρού δεν θα πρέπει να είναι λευκό ή ίδιο χρώμα με το νυφικό.

Διαλέξτε ένα φόρεμα γάμου ανάλογα με το μέρος που θα γίνει η τελετή και η δεξίωση, αλλά και με την εποχή του χρόνου.

Συνήθως πρώτη αγοράζει το φόρεμα η μητέρα της νύφης και στη συνέχεια το συζητάει με την συμπεθέρα της, δηλαδή τη μαμά του γαμπρού.

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να θέλει το φόρεμα να είναι τελείως κλειστό. Αρκεί να μην είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό, αναφέρει το Beaute την Κυριακή

Maxi βραδυνά φορέματα γάμου για μαμάδες νύφης και γαμπρού

Τα μακριά φορέματα γάμου για μαμάδες αποτελούν μια κομψή και εντυπωσιακή επιλογή για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των παιδιών τους.

Η ποικιλία σε σχέδια είναι τεράστια και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ταιριάζει απόλυτα και θα σας κάνει εκθαμβωτική. Υπάρχουν κλασσικά maxi βραδυνά φορέματα με μικρές λεπτομέρειες, αλλά και αστραφτερές τουαλέτες διακοσμημένες με παγιέτες, πούλιες, πέρλες κλπ για κάθε γούστο.

Μίντι φορέματα γάμου για πεθερές

Τα μίντι φορέματα γάμου για πεθερές είναι η πιο κλασσική και αγαπημένη επιλογή. Ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και έχουν πολλές διαφορετικές γραμμές, με το cocktail dress να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν υπέροχα σχέδια σε φορέματα για πενηντάρες με πιο εφαρμοστό στυλ ή τύπου ντε πιες.

Η δαντέλα, το τούλι, αλλά και οι πιέτες είναι μόνο μερικά από τα υφάσματα που θα δείτε να χρησιμοποιούνται για τα midi φορέματα γάμου για πενηντάρες, εξηντάρες και γενικότερα μαμάδες νύφης ή γαμπρού. Υπάρχουν επίσης φουστάνια με διαφάνεια, σιφόν και άλλα υφάσματα που είναι εξίσου ιδανικά για την περίσταση.

Mini επίσημα φορέματα για το γάμο της κόρης ή του γιού σας

Τα πολύ κοντά φορέματα για γάμο που απευθύνονται σε μαμάδες και γενικότερα σε μεγάλες κυρίες δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα διότι θεωρούνται αρκετά αποκαλυπτικά. Αν ωστόσο το μήκος του φουστανιού είναι λίγο πάνω από το γόνατο, τότε μην διστάσετε να το φορέσετε.

Σε περίπτωση βέβαια που η σιλουέτα σας είναι petite, τότε ένα μίνι βραδυνό φόρεμα μπορεί να σας κάνει να λάμψετε, αναφέρει το Beaute την Κυριακή

Και μην ξεχνάτε πως το πιο σημαντικό από όλα είναι να απολαύσετε την ξεχωριστή αυτή ημέρα χαράς και συγκίνησης για την οικογένεια σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ