Νεαρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού έδωσε πανελλήνιες - Τράβηξε μαχαίρι & απείλησε τον επιτηρητή ότι "θα του κόψει το λαιμό"

Όταν ο επιτηρητής τον έπιασε να αντιγράφει

Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη κι αυτό στις φετινές πανελλήνιες. Νεαρός κρητικής καταγωγής, απείλησε με μαχαίρι εξεταστή που βρισκόταν για να επιβλέπει τη διαδικασία. Ο 25χρονος που βρίσκεται στη φυλακή για ανθρωποκτονία,  προέβη σε αυτή την πράξη γιατί ο επιτηρητής τον «έπιασε» να αντιγράφει.

Το πρωτοφανές περιστατικό με απειλή επίθεσης με μαχαίρι από κρατούμενο σε βάρος εξεταστή του υπουργείου Παιδείας σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες  στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωναμε το δημοσίευμα, της εφημερίδας "Το Βήμα" μία ομάδα περίπου 5-6 κρατουμένων έδιναν εξετάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ της χώρας, όταν ο εξεταστής του Υπουργείου Παιδείας διαπίστωσε ότι ορισμένοι από τους εξεταζόμενους αντέγραφαν με προκλητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ακόμα και κινητά τηλέφωνα.

Ο εξεταστής ζήτησε από τον νεαρό κρατούμενο που είχε κατηγορηθεί προ μερικών ετών για ανθρωποκτονία στην Αττική που συνοδεύθηκε με δεύτερη εκδικητική εγκληματική ενέργεια να κλείσει το κινητό, εκείνος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να απείλησε τον έντρομο εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας ότι «θα του κόψει τον λαιμό».

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την αντίδραση των εν λόγω υπαλλήλων με κύριο ερώτημα προς τους υπευθύνους των φυλακών «γιατί δεν υπήρξε έλεγχος και επιτράπηκε να έλθουν ορισμένοι εξεταζόμενοι κρατούμενοι με κινητά και μαχαίρια».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ