Κομψή και στη παραλία: 40 υπέροχα μαγιό για να εντυπωσιάσεις όποιος κι αν είναι ο σωματότυπος σου (φώτο)

Μπικίνι, ολόσωμο, ή μονοκίνι;

Ο Ιούλιος είναι προ των πυλών και εσύ με τον σύντροφο σου ή τις φίλες σου προγραμματίζετε τις διακοπές σας. Βρήκατε το νησί και ήδη σκέφτεσαι τι πρέπει να αγοράσεις για τις διακοπές. Τη στιγμή εκείνη συνειδητοποιείς ότι το μαγιό σου χρειάζεται επειγόντως αλλαγή. Είτε το έχεις πολλά χρόνια είτε απλά θέλεις μια ανανέωση.

Η αγορά σιγά σιγά γεμίζει με μαγιό. Ολόσωμα σε ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς, μπικίνι και μονοκίνι ήδη σε περιμένουν. Βρες το κατάλληλο μαγιό που να ταιριάζει με το σωματότυπό σου, ετοίμασε βαλίτσες και έτοιμη για διακοπές.

Γυναικεία μπικίνι

Το αγαπημένο μπικίνι όλων των γυναικών. Σίγουρα έχεις έστω ένα στην ντουλάπα σου. Αυτό που το κάνει μοναδικό τα τελευταία χρόνια είναι οι αμέτρητες παραλλαγές του και το mix and match που μπορείς να κάνεις. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις διαφορετικό πάνω μέρος και διαφορετικό κάτω. Έτσι μπορείς να φτιάξεις διαφορετικά στυλ χωρίς να έχεις πολλά μαγιώ.

    

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει βέβαια στην ντουλάπα σου ένα μαύρο ή άσπρο μπικίνι, αν και το δεύτερο είναι κάπως πιο δύσκολο αφού λερώνεται εύκολα ενώ πολλές φορές διαφανίζει. Παρόλα αυτά μπορείς να συνδυάσεις το μονόχρωμα με κάποιο μαγιό με μοτίβο, όπως γεωμετρικά σχέδια, φλοράλ ή ριγέ.

    

Φρόντισε το πάνω μέρος που θα επιλέξεις να στηρίζει κατάλληλα το στήθος σου, ώστε να μην έχεις ατύχημα εάν πας για ρακέτες με τους φίλους σου. Όσο για το κάτω μέρος εάν θέλεις να αποφύγεις το κλασσικό σλιπ διάλεξε ένα ψηλόμεσο σλιπ, που αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα σου ειδικά εάν διαθέτεις καμπύλες

Ολόσωμα γυναικεία μαγιό

Τα τελευταία καλοκαίρια τα ολόσωμα μαγιό έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Βέβαια με ένα τέτοιο μαγιό δεν πετυχαίνεις το τέλειο μαύρισμα αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια είναι απλά υπέροχα. Αποτελούν αγαπημένο κομμάτι του καλοκαιριού αφού πολύ εύκολα με ένα σορτσάκι ή μία φούστα μπορούν να σε συνοδεύσουν άνετα στην βραδινή σου έξοδο στο νησί.

   

Πλέον το ολόσωμο μαγιό έχει πάρει πολλές μορφές. Είτε με βαθύ ντεκολτέ, είτε με έξω την πλάτη το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο. Εάν θέλεις μάλιστα να «μαζεύει» διάλεξε ένα ολόσωμο με έντονο μοτίβο, όπως πουά ή ριγέ, που ξεγελάει το μάτι.

    

Επίσης, όπως και να το κάνουμε το ολόσωμο μαγιό είναι το κατάλληλο για σένα που στην παραλία είσαι συνεχώς με μία ρακέτα στο χέρι ή χορεύεις ξέφρενα στο beach bar. Δεν έχεις να ανησυχείς μήπως αποκαλυφθεί τίποτα και απλώς απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα, αναφέρει το E-diva στο ρεπορτάζ του.

Γυναικεία μαγιό μονοκίνι

Τα μονοκίνι αποτελούν έναν συνδυασμό μπικίνι και ολόσωμου μαγιό για τις γυναίκες που δεν μπορούν να αποφασίσουν τι από τα δύο να αγοράσουν. Ουσιαστικά είναι ολόσωμα μαγιό με περισσότερα κοψίματα που στο μπροστινό μέρος ενώνεται το πάνω με το κάτω με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

    

Πολλά από τα μαγιό μονοκίνι είναι άκρως εντυπωσιακά αφού είτε έχουν πέτρες στο ενδιάμεσο μέρος του πάνω και του κάτω είτε δένονται με κορδόνια. Βέβαια, όπως και το ολόσωμο δεν είναι μαγιό που θα το φορέσεις για να κάνεις το τέλειο μαύρισμα αλλά για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου.

    

Σε πολλές περιπτώσεις το μονοκίνι είναι η πιο hοt επιλογή για την παραλία. Οπότε φρόντισε εάν το μαγιό σου έχει έντονα και προκλητικά κοψίματα να είναι μονόχρωμο ώστε να έρχονται σε ισορροπία. 

Plus size γυναικεία μαγιό

Και αν είσαι από τις γυναίκες με καμπύλες δεν υπάρχει κανέναν λόγος να στεναχωριέσαι ότι δεν θα βρεις το μαγιό που ψάχνεις αφού πλέον στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και μοτίβα. Τα Plus size μαγιό είναι για τις γυναίκες που έχουν τα πιασίματα τους και δεν παύουν να είναι υπέροχες.

    

Φυσικά δεν χρειάζεται να περιοριστείς στην επιλογή ενός ολόσωμου μαγιό αλλά μπορείς να επενδύσεις σε κάποιο μπικίνι. Εάν θέλεις να νιώσεις πιο άνετα μπορείς να διαλέξεις κάποιο πάνω μέρος που μοιάζει με τοπάκι ή να έχει κρόσια. Εάν έχεις μεγάλο στήθος επέλεξε κάποιο μονόχρωμο μαγιό για να μην προσθέσεις έξτρα πόντους. Σε κάθε περίπτωση πάντως φρόντισε το μαγιό σου να είναι άνετο.

    

Εκτός από το κανονικό σλιπ για κάτω μέρος μπορείς να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο που θα αγκαλιάσει υπέροχα το σώμα σου, δεν θα σε κάνει να ανησυχείς μην φανερώσεις κάτι και θα κρύψει την κοιλίτσα σου εάν θεωρείς ότι ντρέπεσαι. Μεταξύ όμως δεν χρειάζεται καμία ντροπή! Βγες και απόλαυσε απλώς τον ήλιο και τη θάλασσα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ