22 ψάθινα καλοκαιρινά καπέλα για το φετινό καλοκαίρι - Τα προτείνουν οι Γαλλίδες fashion editors (φώτο)

το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Το φόρεσαν οι ρομαντικές ηρωίδες του Ξενόπουλου. Το είδαμε να το φοράνε αγαπημένες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Έλλη Λαμπέτη στη μεγάλη οθόνη. Το ψάθινο καπέλο είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Κι αν νομίζετε ότι είναι μόνο για την παραλία κάνετε λάθος. Το ψάθινο καπέλο μπορεί να δώσει στυλ στην εμφάνιση σας και να σας προστατεύσει από τον ήλιο φυσικά, στις βόλτες σας στους δρόμους της πόλης ή του νησιού. Ανάλογα με το ύφος του συνδυάζεται θαυμάσια με όλα.

Φορέστε το άφοβα με τα καλοκαιρινά bocho φορέματα αλλά και με σορτσάκι ή παντελόνι. Συνδυάστε το με άσπρα πουκάμισα και με μίνι φορέματα. Οι επιλογές είναι πολλές. Εντυπωσιακά πλατύγυρα, ρομαντικά με κορδέλες, με μικρό γείσο, που θυμίζουν αυτά που φοράνε οι γονδολιέρηδες της Βενετίας, ή "καβουράκια", τα ψάθινα καπέλα σε αντρικό στυλ.

Ακόμα μπορείτε να βρείτε υπέροχα πολύχρωμα ψάθινα καπέλα ή και ψάθινα καπέλα με γεωμετρικά σχέδια. Δεν είναι τυχαίο που το ψάθινο καπέλο πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες μεγάλων οίκων όπως ο Gucci.

Οι fashion editors του γαλλικού Elle, έψαξαν και βρήκαν τα πιο ωραία ψάθινα καπέλα της αγοράς για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Σας τα παρουσιάζουμε

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ