Βίκυ Σταμάτη στον Πέτρο Κουσουλό: "Ζούμε πολύ δύσκολα με τον Άκη - Τα βγάζουμε πέρα με δύο συντάξεις" (βίντεο)

Μίλησε για όλα

Σε μια συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης" , η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό, για όσους, όπως λέει, ευεργετήθηκαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και στις δύσκολες στιγμές τους γύρισαν την πλάτη.

Αναφέρθηκε σε πρόσωπο από το περιβάλλον τους που δεν επέτρεπε στον σύζυγό της να αποκτήσει παιδί. Περιέγρκαψε τον πόνο που βίωσε όταν αποχωρίστηκε τον γιο της και για το πόσο του έχει στοιχίσει η περίοδος της απομάκρυνσης από τη μητρική αγκαλιά.

Επίσης η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου, μιλώντας στην εκπομπή  «Top Story» του Open TV αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει , και μίλησε για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή, την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, αλλά και την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας», είπε κάνοντας λόγο για οικονομικές δυσκολίες.

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού» δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη αναφερόμενη στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

"Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια"

Στην ίδια συνέντευξη η κ. Σταμάτη μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής:

«Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους.

Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε η Βίκυ Σταμάτη προσθέτοντας πως  «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».

"Καμία γυναίκα δε διώχθηκε για τις κουρτίνες"

Η κυρία Σταμάτη δήλωσε ότι δεν ζούσε υπερβολικά και καμία γυναίκα δεν διώχθηκε για κουρτίνες και καναπέδες, ενώ υποστήριξε ότι τα εισοδήματα του κ. Τσοχατζόπουλου δικαιολογούσαν απόλυτα τον τρόπο ζωής του.   «Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς.

Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας» είπε για τα σχόλια περί προκλητικού γάμου στο Παρίσι.   Δεν του επέτρεπαν να αποκτήσει για 10 χρόνια μαζί της παιδί, ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι ένας αστυνομικός της φρουράς του την «δηλητηρίασε» λίγες ώρες πριν τον γάμο της με πληροφορίες. Έμαθε δηλαδή ότι ένα συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού τον πίεζε να ακυρώσει τον γάμο έστω και τελευταία στιγμή.

 

"Βιώνουμε πόλεμο και πολιτική δίωξη"

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε επίσης  για τον «πόλεμο» που βίωσαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η ίδια δηλώνοντας πως ήταν μία πολιτική δίωξη από τους αντιπάλους του Άκη Τσοχατζόπουλου. "Διώχθηκα χωρίς να έχω διαπράξει κανένα αδίκημα, μόνο και μόνο για να χτυπήσουν τον πολτικό Άκη Τσοχατζόπουλο. Επεδίωκαν την απόλυτη εξόντωση κι όταν επιδιώκεις αυτό, εξαθλιώνεις τον αντίπαλο σου σε όλα τα επίπεδα", είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ