Σερβιτόρα έφτυσε το γιο του Ντόναλντ Τραμπ σε εστιατόριο Ελληνοαμερικανού στο Σικάγο - Την απολύουν (φώτο)

Ο Έρικ Τραμπ χαρακτήρισε το γεγονός "αηδιαστική πράξη" αλλά δεν υπέβαλλε μήνυση

Μία δυσσάρεστη έκπληξη περίμενε το γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, στην επίσκεψη του στο γνωστό εστιατόριο Aviary στο Σικάγο.  Το coctail bar του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Ελληνοαμερικανός Νικ Κοκόνας, είναι διάσημο για την κουζίνα του και για την εκλεκτή του πελατεία.

Όπως κατήγγειλε ο Έρικ Τραμπ τηλεφωνικά στο συντηρητικό ενημερωτικό site Breitbart News, μία σερβιτόρα τον έφτυσε στο πρόσωπο όταν μπήκε στο εστιατόριο. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, έθεσαν την υπάλληλο υπό κράτηση, το απόγευμα της Τρίτης.

 

 

Η αστυνομία του Σικάγο ήταν παρούσα στο περιστατικό και βοήθησε τις μυστικές υπηρεσίες να επιβάλλουν το νόμο. Οποιαδήποτε ερώτηση, σχετικά με τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να απευθύνεται στις μυστικές υπηρεσίες δήλωσε ο Antony Guglielmy στο twitter.

 

 

«Ήταν μια απόλυτα αηδιαστική πράξη από ένα άτομο που προφανώς έχει συναισθηματικά προβλήματα» , δήλωσε ο τρίτος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, στο Breitbart, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν προτίθεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος της εν λόγω εργαζόμενης, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την διεύθυνση του εστιατορίου.

 

 

Ο Έρικ Τραμπ κατηγόρησε για το περιστατικό το Δημοκρατικό κόμμα.

. "Για ένα κόμμα που κηρύττει την ανοχή, αυτό για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι οι οπαδοί του δεν έχουν σωστή κοινωνική συμπεριφορά. Όταν κάποιος  είναι τόσο άρρωστος, που φτάνει να κάνει μια τέτοια πράξη, απλά τονίζει την απελπισία που του προξενεί  το γεγονός ότι κερδίζουμε ", είπε. 

Σε ανακοίνωσή του, το βραβευμένο εστιατόριο «Aviary», που βρίσκεται στη μοδάτη γειτονιά Γουεστ Λουπ του Σικάγο, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε ένα δυσάρεστο συμβάν στον χώρο του πριν από μερικές μέρες. «Δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό και μόλις αρχίζουμε να ξεδιαλύνουμε τις λεπτομέρειες» αναφέρει η διεύθυνση μέσω της εκπροσώπου της, σύμφωνα με το Cnn

Οι ιδιοκτήτες του Aviary καταδίκασαν την πράξη της υπαλλήλου τους, επισημαίνοντας ότι  αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή απέναντι σε έναν πελάτη, όποιος κι αν είναι αυτός. Η εκπρόσωπος του εστιατορίου επισημαίνει ακόμα ότι το Aviary δέχεται διαδικτυακή επίθεση τις τελευταίες ώρες, πιθανόν από υποστηρικτές του Τραμπ που ζητούν να μπει λουκέτο στο εστιατόριο και ποστάρουν ψεύτικες αρνητικές κριτικές. Εξίσου κατακριτέα, υπογραμμίζει η δήλωση, είναι η συμπεριφορά όσων έπαινουν αυτό που συνέβη ως μια «πράξη πολιτικής ανυπακοής».

 

 

Αναφερόμενη στο θέμα η δήμαρχος της πόλης του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ, καταδίκασε την ενέργεια εναντίον του γιου του Τραμπ, από τον πρώτο του γάμο, ενώ στάθηκε και στην κίνησή του να μην καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

 

 

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και αντιπρόεδρος του Ομίλου Τραμπ βρισκόταν στο Σικάγο για να επισκεφτεί το Trump Chigago Hotel.

 

«Ξεπερνάς το όριο όταν επιτίθεσαι σε κάποιον. Κανένας δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Κανένας» , δήλωσε η Λάιτφουτ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης (25/06), Τετάρτη σε ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ