Ανακαλύψαμε το Hammock beach bar στο Πήλι της Βόρειας Εύβοιας: Ο παράδεισος της καλοκαιρινής Ελλάδας σε ένα μέρος

Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι στο Restaurant-Beach Bar "hΑΜΜΟck" στο χωριό Πήλι της Βόρειας Εύβοιας.

Μια βουτιά στο Ελληνικό Καλοκαίρι, ένα «ταξίδι μύησης» στον μαγευτικό κόσμο των αισθήσεων, των γεύσεων και των αρωμάτων, την ανοιχτωσιά της παραλίας, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τις ποδηλατάδες, τα water sport (sup surf, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, ιστιοπλοΐα) και τα γήπεδα beach soccer και beach volley στην παραλία.

Στη φύση δεν είσαι ποτέ μόνος. Το νιώθεις στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του παραλιακού Restaurant-Beach Bar "hΑΜΜΟck" στο χωριό Πήλι της Βόρειας Εύβοιας. Ολόκληρο το κτιριακό συγκρότημα οργανωμένο με οικολογικά κριτήρια, διαμορφωμένο με όμορφα, γήινα, φυσικής δόμησης υλικά αποπνέει σπιτική ζεστασιά. Αντανακλά τη δύναμη της φύσης. Ανασαίνει μες στο σμαραγδένιο πράσινο των πεύκων. Λικνίζεται στις αιώρες που ξεδιπλώνονται μπροστά του στην παραλία. Και ενεργοποιεί μια γαλήνια αίσθηση αυθεντικής χαράς καθώς χαλαρώνει και ηρεμεί υπό τους ήχους των κυμάτων, τις ιστιοσανίδες που γλιστράνε πάνω τους γεμάτες χάρη, τα παιδιά που παίζουν στα γήπεδα, την αμεσότητα των ανθρώπων που δημιούργησαν αυτόν τον χώρο θέλοντας να προσφέρουν μια γεύση από ανόθευτο Ελληνικό Καλοκαίρι.

 

Μέσα από εναλλακτικές ιδέες προσέγγισης της ελληνικής κουλτούρας. Ελληνικά πιάτα, φυσικούς χυμούς από τα δέντρα της Ευβοϊκής γης, μουσικές βραδιές, party με γνωστούς dj's, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες σε συνεργασία με ναυτικούς ομίλους, ομάδες ιστιοπλοΐας και surf της Εύβοιας και της Ελλάδας. Ήδη προγραμματίζεται για τον Αύγουστο ένα τετραήμερο με γνωστούς και διακεκριμένους ιστιοπλόους «Εισαγωγής των παιδιών στην Ιστιοπλοΐα – Θεωρία και Πράξη».

 

Αλλά το hΑΜΜΟck δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως, η αγάπη για τον τόπο των ανθρώπων που επέλεξαν να ζήσουν και να κάνουν οικογένεια στην Βόρεια Εύβοια, αφήνοντας πίσω τους την πόλη και επαναπροσδιορίζοντας την καθημερινότητα τους, έχοντας σαν βασικό άξονα την οικολογία και τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Και το όραμά τους δεν κρατάει μόνο ένα καλοκαίρι, όπου δημιουργούνται θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους του τόπου και ανεβάζει την ποιότητα και το επίπεδο του τουρισμού στην όλη περιοχή.

 

Το hΑΜΜΟck προγραμματίζεται να λειτουργεί στη διάρκεια όλου του χρόνου, ως πόλος έλξης κυρίως των παιδιών με εργαστήρια, σεμινάρια και αθλοπαιδιές από γνωστούς καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων, θέλοντας να δημιουργήσει δομές, ανάσες ψυχαγωγίας και μόρφωσης, αναμνήσεις και δυνατές στιγμές, με δυο λόγια να γράψει μαζί τους μια ιστορία, μέσα από γέλια, παραμύθια και όνειρα, που θα λέει πως Το hΑΜΜΟck είναι εδώ και συνεχίζεται...

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ