Στέλλα Μιζεράκη στην Ελεονώρα: Έφυγα από το πάρτι & ξημερώματα έμαθα για το τραγικό δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα (βίντεο)

Όλα όσα είπε...

Η πρώην συμπαίκτρια του Ζάρλα στο Power of love, αλλα και πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για τον τραγικό χαμό του νεαρού Πάνου,

Ανέφερε πως το βράδυ είχε τα γενέθλιά του και το διασκέδασαν με παρέα, αλλά εξομολογήθηκε πως ο πρώην σύντροφός της αγόρασε την μηχανή, ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να μην το κάνει!

«Ειλικρινά, δεν μου είναι ευχάριστο να το συζητάω και να το σκέφτομαι. Βγήκα και μίλησα εκείνες τις μέρες για να δώσω ένα μήνυμα στους ανθρώπους, ρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγείτε.

Φορέστε ένα κράνος, να πηγαίνετε πιο σιγά, υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να κάνετε όνειρα… Φροντίστε να μην καταστρέψετε τα όνειρά σας. Ξέρω ότι δεν φόραγε κράνος, αλλά μας είπαν ότι και να το φόραγε, δεν…»

«Και να μάθουμε λεπτομέρειες για το τι έγινε, δεν έχει καμία σημασία πλέον. Αν ήταν εν ζωή, θα είχε σημασία, ίσως βλέπαμε αν κάποιος φταίει, αλλά τώρα δεν έχουν καμία σημασία.

Ο Πάνος δεν είχε μηχανή όταν γνωριστήκαμε, μετά την πήρε, εγώ δεν ήθελα ποτέ να πάρει. Ήταν προσεκτικός οδηγός», είπε μεταξύ άλλων η Στέλλα Μιζεράκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ