Αλέξης Γεωργούλης on camera από τις Βρυξέλλες: Δεν θα γίνω σοβαροφανής, δεν αλλάζω να το παίξω σπουδαίος

Νέο μήνυμα Γεωργούλη από τις Βρυξέλλες...

Μήνυμα από την ευρωβουλή έστειλε ο πλέον ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ίδιος επιχείρησε να δικαιολογήσει τις προηγούμενες αναρτήσεις του σημειώνει ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές «πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».

«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας.

Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!» έγραψε στο μήνυμά του στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως πολλοί τον κατέκριναν για τις αναρτήσεις που είχε κάνει πριν αρκετές ημέρες, στις οποίες φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Κάποιοι μάλιστα τον ονόμασαν και τουρίστα! 

Δείτε επίσης: Δεν κρατιέται απο την χαρά του & πετάει στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Γεωργούλης - Έξω από το κοινοβούλιο & παντού (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ