Βίντεο: Η πιο πικάντικη προεκλογική συνέντευξη ever - Ο Μητσοτάκης στον Αρναούτογλου ακόμη και για trimming, τατουάζ, milfs!

Ενας... διαφορετικός Κυριάκος Μητσοτάκης 

Σε μια διαφορετική συνέντευξη είδαμε χθες τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μίλησε πέραν από πολιτική για πολλά πράγματα που σπάνια ακούμε τους πολιτικούς να συζητάνε. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για μια συνολική απογοήτευση προς το πολιτικό σύστημα. «Παρότι οι εκλογές πέφτουν 7 Ιουλίου, αν μπορώ να κάνω μια πολιτική έκκληση, είναι η έκκληση της συμμετοχής ειδικά στα νέα παιδιά, μπορούν πρώτα να ψηφίσουν και μετά να πάνε για μπάνιο, μπορεί πρώτα να πάνε για μπάνιο και μετά να ψηφίσουν, μέχρι τις 7 είναι ανοιχτές οι κάλπες, αλλά οφείλουν να συνδιαμορφώσουν το μέλλον τους. 

Αναφερόμενος στα δικά του παιδιά και στο πως διαχειρίζονται τα όσα μπορεί να γράφονται για τον πατέρα τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως είναι δύσκολο να έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές φορές τα όσα λέγονται στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΡΧΟΜΑCTE απόψε στο #thetonightshow ??? @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη: 

 

 

«Τα παιδιά είναι πιο σκληρά από ό,τι νομίζουμε και είναι και πολύ πολιτικοποιημένα και έχουν άποψη.  Νομίζω ότι είναι πια δυνατά τα παιδιά, ξέρουν ότι στον κόσμο υπάρχει και το καλό και το κακό, ότι  όπως υπάρχει καλοσύνη, υπάρχει και κακία. 

Την κακία άστη να περάσει, μην της απαντήσεις, μείνε στο καλό και προσπάθησε πάντα τα αρνητικά αισθήματα τα οποία όλοι μας έχουμε να τα διαχειριστείς με έναν τρόπο πιο δημιουργικό. Δεν είναι εύκολο, μεγάλωσαν από αυτής της πλευράς σε δύσκολο σχολείο, ειδικά η μικρή μου κόρη, η οποία είναι 16 τώρα και η οποία πέρασε όλη την εφηβεία, τα τελευταία τριάμισι χρόνια, που είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

 

 

Τα μεγάλα ήταν πιο προστατευμένα, αλλά νομίζω ότι και εγώ και η Μαρέβα έχουμε ασχοληθεί πολύ να τους δώσουμε εκείνες τις αξίες και τις αρχές που θεωρούμε ότι πρέπει να έχει ένα παιδί που μεγαλώνει» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα μίλησε για τα τατουάζ αλλά και για την συμβουλή που έδωσε στον δικό του γιο, αν αποφασίσει να ‘’χτυπήσει’’ ένα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ