Ζώδια: Δυναμική Τετάρτη σήμερα - Φτάστε στους στόχους σας και εκπληρώστε τους!

Ημερήσιες προβλέψεις...

Δυναμικά ξεκινάει η Τετάρτη μας με μία Σελήνη στον Κριό, γεμάτη ενέργεια, θέληση, δύναμη αλλά και εγωισμό ή νεύρα! Καλή θέση, κυρίως για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους!

 

ΚΡΙΟΣ: Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ότι περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό  βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΖΥΓΟΣ: Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δε βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων σύμφωνα με τον oroskopo.

ΙΧΘΥΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ