"Στο φτερό-στο φτερό" : Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο τραγουδούν Πάνο Κιάμο γιορτάζοντας τον "Greek Freak" (βίντεο)

Το ¨"έκαψαν" με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή και το αγαπημένο τους τραγούδι

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη, να πετάει στα σύννεφα και να το γιορτάζει βεβαίως. 

O Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, αφήνοντας πίσω του και... μακριά, τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ.

Από τους 101 δημοσιογράφους που ψήφισαν και κλήθηκαν να δώσουν πέντε  επιλογές, οι 78 έδωσαν την πρώτη θέση στον Έλληνα σούπερ σταρ, και οι άλλοι 23 την δεύτερη θέση, με αποτέλεσδμα ο Greek Freak, να συγκεντρώσει ποσοστό 77%. 

Η  μεγάλη αυτή επιτυχία δεν έκανε ευτυχισμένους και υπερήφανους μόνο τους Μπακς , την ομάδα του Γιάννη αλλά και την οικογένεια του. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης για τα βραβεία του ΝΒΑ ο 25χρονος Έλληνας αστέρας των Milwaukee Bucks γιόρτασε μαζί με τα αδέρφια του, με το τραγούδι «Στο φτερό» του Πάνου Κιάμου. 

Η αγαπημένη οικογένεια… "τα έσπασε"  και γιόρτασε τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που «πάτησε» στην κορυφή του NBA, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να εκτελεί χρέη lead singer...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s an amazing night!#AntetokounBros

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) στις

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του , αγαπάνε πολύ τον Πάνο Κιάμο και το συγκεκριμένο τραγούδι . Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής άσσος του μπάσκετ το τραγουδάει δημόσια, 

Πριν από ένα χρόνο ο Γιάννης Αντετοκούμπο είχε δημοσιεύσει στα Social ένα βίντεο που τον δείχνει στο αυτοκίνητο του, να τραγουδάει με τα αδέρφια του "Στο φτερό". Μετά από αυτή την ανάρτηση , ο Πάνος Κιάμος έκανε επίσης μέσω Social, πρόταση συνεργασίας... στον Γιάννη.

Λέτε;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ