Αγρίνιο: Ηλικιωμένη έδωσε 1300 ευρώ & έξι χρυσές λίρες στους απατεώνες με τα τροχαία

Της είπαν να τα βάλει σε σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι

 Η ελληνική αστυνομία με διαφημιστικά σποτ  προειδοποιεί διαρκώς τους πολίτες για τους επιτήδειους φαρσέρ, που τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους και ανακοινώνουν σοβαρά ατυχήματα που αφορούν τα παιδιά τους για να αποσπάσουν χρήματα.

Ωστόσο οι απατεώνες με τα τροχαία φαίνεται πως ξέρουν καλά τη "δουλειά τους", καθώς εξακολουθούν να είναι πειστικοί και να γίνονται πιστεύτοι .

Παρά τις συνεχείς εξαρθρώσεις συμμοριών απατεώνων από τις αστυνομικές αρχές παραμένει σε έξαρση το φαινόμενο των εξαπατήσεων.

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Αγρίνιο,  έπεσε σήμερα, στην παγίδα των επιτήδειων που τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τους αστυνομικούς και ισχυρίζονται ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο, ζητώντας χρήματα για να μην έχουν νομικές συνέπειες

Η ηλικιωμένη  δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστη γυναίκα η οποία της είπε πως το παιδί της σκότωσε με αυτοκίνητο μια έγκυο γυναίκα.

Για να μην το κοινοποιήσει δήθεν στα μέσα ενημέρωσης η άγνωστη  ζήτησε από την 71χρονη Αγρινιώτισσα 6000 ευρώ.

Δυστυχώς η ηλικιωμένη σοκαρισμένη  και ανυποψίαστη την πάτησε.  Συγκέντρωσε 1300  ευρώ και οκτώ χρυσές λίρες και- ακολουθώντας τις οδηγίες της επιτήδειας- τα έβαλε σε σακούλα και τα  πέταξε από το μπαλκόνι στο δρόμο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Agrinio News.

Εκεί περίμενε νεαρός συνεργός που τα μάζεψε και εξαφανίστηκε. Όταν η ηλικιωμένη μίλησε με τους οικείους της συνειδητοποίησε πως εξαπατήθηκε.

Ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία που ενεργεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό των απατεώνων σχηματίζοντας η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου προς το παρόν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ