Υπόθεση Γιακουμάκη: Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των οκτώ Κρητικών και την αθώωση του ενός

Κατά την αγόρευσή του, έκανε λόγο για κλειστή ομάδα με παραβατική συμπεριφορά...

 

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον εισαγγελέα έδρας να προτείνει την ενοχή των οκτώ Κρητικών για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και την αθώωση του ενός.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για κάποιες πράξεις, ενώ για κάποιες άλλες τη μετατροπή της ποινής σε απλή σωματική βλάβη και την παύση τους οριστικά λόγω έλλειψης εγκλήσεως. Επίσης, για κάποιες άλλες προτείνει την αθώωσή τους.

Κατά την αγόρευση του έκανε λόγο για κλειστή ομάδα με παραβατική συμπεριφορά γενικότερα.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές καταθέσεις στη Δίκη Γιακουμάκη: "Του πετούσαν βραστό νερό & τον κλωτσούσαν" -Ήταν "πειράγματα" & "πλάκες"

 

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι το κατηγορητήριο αφορά στα καψώνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και στα πειράγματα που είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying και είχαν κάνει αφόρητη τη ζωή του Βαγγέλη, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον ούτε να βγει από την πόρτα του δωματίου του ή να κάνει ντους με την ηρεμία του. Κι όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ