"Είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ - Εκείνος είναι 3 μέτρα ψηλός..." : Συγκλονιστικός Θάνος Μικρούτσικος για την μάχη με τον καρκίνο (βίντεο)

 «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει»

Μαθήματα γενναιότητας και ψυχραιμίας έδωσε για μία ακόμη φορά ο Θάνος Μικρούτσικος μιλώντας για τη μάχη που δίνει εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο. 

«Είναι μια δύσκολη αρρώστια. Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη… Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τελικά τόσο μικρή είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε», ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στο Open.

Ο Θάνος Μικρούτσικος που παραδέχθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά θα μείνει δυνατός μέχρι τέλους, είχε το κουράγιο να κάνει και χιούμορ για τον θάνατο , χρησιμοποιώντας τη φράση του Γούντι Άλλεν: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει».

«Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», ήταν το συγκλονιστικό  μήνυμα, που έδωσε ο διάσημος συνθέτης στην συνέντευξη του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ