Μαίρη Καντράντζου: Και στην πλαζ αλλά & στην Κίνα - Τα υπέροχα resort ρούχα της διεθνούς σχεδιάστριας (φώτο-βίντεο)

Οι ονειρικές δημιουργίες της κατακτούν τον κόσμο

Οι ονειρικές δημιουργίες της έχουν κατακτήσει τον κόσμο. Η Ελληνίδα, διεθνούς φήμης, σχεδιάτρια Μαίρη Κατράντζου κατακτά τις διεθνείς πασαρέλες. Τα ρούχα της που μοιάζουν με έργα τέχνης, είναι στην πρώτη θέση προτίμησης πολλών διάσημων κυριών , για τις εμφανίσεις τους στο "κόκκινο χαλί" και όχι μόνο.

Σε μια εποχή όπου η μαζική παραγωγή  έχει όλο και μικρότερο νόημα είτε για τους σχεδιαστές είτε για τους πλούσιους καταναλωτές που αναζητούν σπανιότητα και πρωτοτυπία στα ρούχα που επιλέγουν, η Μαίρη Κατράντζου καταφέρνει να αποκτά φανατικούς θαυμαστές των ρούχων της σε όλο τον πλανήτη

Μεγάλα περιοδικά σε όλο τον κόσμο φιλοξενούν στα editorial μόδας τους, τις δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου.

Πρόσφατο παράδειγμα η Κένταλ Τζένερ που κόβει την ανάσα με ένα ονειρικό φόρεμα από τη σειρά AW19 rainbow της Μαίρης Κατράντζου και φωτογραφίζεται για την Vogue Αυστραλίας.

Υπέροχα με γεωμετρικά σχέδια είναι τα νέα ρούχα που παρουσίασε η Μαίρη Κατράντζου για την παραλία. Η σειρά "By the sea" , Mary Mare, περιλαμβάνει απόλυτα σικ κομμάτια για τις γυναίκες που δεν απαρνούνται την κομψότητα και την θυληκότητα τους, ούτε δίπλα στη θάλασσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super excited to launch @marykatrantzou BY THE SEA #MARYMARE #marykatrantzou ???☀️??????‍♀️⛵️?⛱??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

Εμπνευσμένες από τις διάσημες ιαπωνικές κάρτες Hanafuda, είναι οι παραμυθένιες δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου, από τη σειρά  A 30 page series που παρουσίασε το κινέζικο περιοδικό "Vision Magazine"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the world of the Japanese #HANAFUNDA cards. A 30 page series published in @vision_magazine_china @eliskakyselkova @roaringwilona @moon.vision #10yearsofkatrantzou #marykatrantzou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ