Ο Mathew Perry εμφανίστηκε σκιά του εαυτού του - Δύο χρόνια δεν τον είχε δει κανείς (φώτο)

Η εικόνα του προκάλεσε ανησυχίες για την υγεία του

Ο Mathew Perry εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια, σχεδόν μετά από δύο χρόνια που έδινε μάχες για την υγεία του.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς τα "Φιλαράκια" εμφανίστηκε την Πέμπτη στους δρόμους του Μανχάταν και η εικόνα του προκαλεί ανησυχίες για την υγεία του. Ο 49χρονος ηθοποιός που δίνει μάχη ενάντια στη χρήση ουσιών και στην κατάθλιψη, ήταν πολύ ατημέλητος, τα ρούχα του ήταν λεκιασμένα και τα χέρια του ήταν πρησμένα. 

Ο τηλεοπτικός αστέρας που πριν από λίγο καιρό νοσηλεύτηκε για ρήξη του εντέρου, είχε μάλιστα ένα σημάδι στο δεξί του μάγουλο, ήταν αδυνατισμένος και φαινόταν κουρασμένος. Η εικόνα του Perry προκαλεί ανησυχίες για την υγεία του  και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή των συνπρωταγωνιστών του στα "Φιλαράκια", Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ, οι οποίες πρόσφατα γιόρτασαν τα γενέθλια της δεύτερης στο Μεξικό.

Ο Mathew Perry είχε προκαλέσει ανησυχίες τον Φεβρουάριο, όταν είχε αναφέρει σε ένα tweet ότι σταμάτησε τη θεραπεία αποτοξίνωσης. Δεν προσέθεσε άλλες λεπτομέρειες, αλλά μετά από εκατομμύρια μηνύματα θαυμαστών, επανήλθε γράφοντας:

"Ήρεμα, παιδιά, επέστρεψα στη θεραπεία , όπου ανήκω". Τον Ιούνιο του 2018 ο αγαπημένος ηθοποιός πέρασε τρεις μήνες στο νοσοκομείο, ύστερα από διάτρηση στομάχου.

Το 1997, εθίστηκε σε ένα πολύ ισχυρό φάρμακο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε με το jet ski του. Στα χρόνια που ακολούθησαν επισκέφτηκε αρκετές φορές κέντρα αποτοξίνωσης τόσο για το αλκοόλ, όσο και για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail.

Οι  φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, έρχονται την ίδια στιγμή με τις ανακοινώσεις ότι ίσως να υπάρξει reunion των Friends και πραγματικά δημιουργούνται πολλά ερωτήματα κατά πόσο ο Perry θα μπορούσε να συμπράξει σε κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τζένιφερ Άνιστον, καλεσμένη στο σόου της Έλεν ντε Τζένερις , αναζοπύρωσε με τις δηλώσεις της, τις φήμες που θέλουν τα "φιλαράκια" να ξανασμίγουν.

Έκανα μανικιούρ σήμερα , εντάξει;

Όσο δύσκολα κι αν περνάει ο Mathew Perry δεν χάνει το χιούμορ του. Το δημοσίευμα της Daily Mail, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, τράβηξε την προσοχή του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο γνωστός ηθοποιός εφμανίστηκε την Πέμπτη στους δρόμους του Μανχάταν και έμοιαζε με σκιά του εαυτού του. Ήταν ατημέλητος και φαινόταν άρρωστος.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα το δημοσίευμα γράφει: "Τα νύχια του ήταν απεριποίητα και βρώμικα".  Στο άρθρο επίσης γίνεται λόγος για τον αγώνα του Μάθιου Πέρι, ενάντια στον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκόολ, για τον οποίο εκείνος είχε μιλήσει στο παρελθόν.

 

 

Ο 49χρονος ηθοποιός που σπανίως κάνει αναρτήσεις στο twitter, απάντησε με χιούμορ στο δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει το aol.com : 'Έκανα μανικιούρ σήμερα το πρωί. Είμαστε εντάξει τώρα, σωστά;  Θέλω να πω , δείχνει το δικαίωμα του ανθρώπου στον κόσμο",

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ