Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγαν ο Μήτσος Μαυρίκης του Πανιωνίου και ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του ιστορικού προέδρου του Ιωνικού

Θρήνος στις δύο ομάδες...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα φτωχότερο, καθώς απεβίωσε ο Δημήτρης Μαυρίκης. Ο «Μητσάρας» που είχε μεγαλουργήσει με τη φανέλα του Πανιωνίου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Ο Μαυρίκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1954 στον Μελιγαλά εκεί μάλιστα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στην Αθήνα ήρθε σε ηλικία 18 ετών, για σπουδές στη Νομική σχολή ενώ παράλληλα άρχισε να αγωνίζεται στον Πανιώνιο. 

Με τους «κυανέρυθρους» κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1979, ενώ ήταν γενικός αρχηγός στο δεύτερο τρόπαιο που κατέκτησε ο Πανιώνιος το 1998. 

Θρήνος και  για την οικογένεια του Ιωνικού καθώς την Τετάρτη (19/06) έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κι αδερφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου σύμφωνα με το ΑΠΕ

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Μαυρίκη

 

 

 

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε για το θλιβερό συμβάν ο Ιωνικός.

Η ανακοίνωση

«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας ,Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!»

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ