"Όταν την είδα την είχε διαμελίσει" - Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που είδε τη γυναίκα του να πεθαίνει μπροστά του (βίντεο)

Λυγίζουν και τους πιο δυνατούς τα λόγια του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε εχθές το βράδυ στα Καμμένα Βούρλα. Μια 56χρονη προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό και διαμελίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του άντρα της.

Λυγίζουν  και τους πιο δυνατούς τα λόγια του συζύγου της 56χρονης γυναίκας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Δευτέρας, στην προσπάθειά της να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα στην Αθηνών - Λαμίας για να πάει στο απέναντι ρεύμα.

«Περίμενα την γυναίκα μου. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Κατάλαβα ότι ένα αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί. Την είχε παρασύρει για αρκετά μέτρα . Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε συντετριμμένος στον ΑΝΤ1 ο σύζυγός της.

 

 

Η γυναίκα είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο σε πάρκινγκ στο 182 χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, λίγο μετά τα Καμένα Βούρλα. Διέσχισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του ΠΑΘΕ που έχει κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα και ανέβηκε στο διαχωριστικό μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Στην προσπάθειά της να περάσει και το δεύτερο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Λαμία και να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν ο σύζυγός της, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή της.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, καθώς η γυναίκα διαμελίστηκε. Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος.

Το πτώμα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ το Α’ τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ερευνά την υπόθεση για να εξακριβωθούν οι αιτίες που έχασε την ζωή της η 56χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ