Good News: Ο "δικός μας" Άκης Πετρετζίκης έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ & μπήκε στο βιβλίο Γκίνες - Έφτιαξε σε μία ώρα 3.378 hamburgers (φώτο-βίντεο)

Ένα μεγάλο μπράβο στον Άκη

Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία κατέκτησε ο "δικός μας" Άκης Πετρετζίκης. Ο αγαπημένος σεφ και η ομάδα του κατάφεραν να σπάσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ και να μπουν στο βιβλίο Guinness. 

Πρόσφατα ο Άκης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και έφτιαξαν 3.378 hamburgers με 9 στρώσεις σε μια ώρα!

Τα πολύ καλά νέα τα ανακοίνωσε ο πανευτυχής Άκης στο λογαριασμό του στο Instagram

"Όχι 1, όχι 2, αλλά... 3.378 hamburgers με 9 στρώσεις, 12 άτομα.. χρειάστηκαν για να σπάσουμε σε 1 ώρα ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, Δείτε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη, στην τελευταία στάση του #CocaColaxAkisFoodTour! #WorldGuinnessRecords @cocacolagreece #Thessaloniki #summertour "έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης, γιορτάζοντας την μεγάλη κατάκτησή του.

 

 

Συγκινημένος ο Άκης σε ανάρτηση στο Facebook έγραψε: Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα πίσω από αυτές τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή τη φανταστική βραδιά στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη! Καταρρίψαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί με την απίθανη ομάδα μου και τη στήριξή σας! 

 

 

Στον αγαπημένο μας σεφ αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! Εμείς στο eirinika.gr μοιραζόμαστε τη χαρά του για αυτή τη μεγάλη νίκη και του ευχόμαστε και στο μέλλον τέτοιες μεγάλες επιτυχίες.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ