Cardi B: Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα -επέστρεψε με μπουρνούζι -χόρεψε & τραγούδησε - Οι επεμβάσεις λιπαναρόφησης- αυξητικής στήθους (φώτο-βίντεο)

Μάλλον η πολύ στενή Dior φόρμα δεν ήταν το κατάλληλο outfit για μια τέτοια εμφάνιση.

Ίσως κάποια άλλη τραγουδίστρια  μετά από αυτό να είχε διακόψει την εμφάνιση της. Όμως την Cardi B δεν την κρατά τίποτα μακριά από τη σκηνή. H 26χρονη ράπερ  κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Bonnaroo Arts and Music Festival, εμφανίστηκε στη σκηνή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Η διάσημη τραγουδίστρια την Κυριακή , εμφανίστηκε στη συναυλία της φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα  Dior με παγέτες. Όταν όμως άρχισε να χορεύει με το συνήθη της τρόπο, είχε ένα άτυχημα. 

Την ώρα που η 26χρονη ράπερ βρισκόταν στην σκηνή και έκανε ένα από τα αγαπημένα της twerking, η πολύχρωμη φόρμα που φορούσε σκίστηκε στην ραφή, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν "επίμαχα σημεία".

 

Μάλλον η πολύ στενή Dior φόρμα δεν ήταν το κατάλληλο outfit για μια τέτοια εμφάνιση. Παρόλα αυτά την Cardi B, δεν την πτόησε το ατύχημα.

Αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή για να επιστρέψει λίγο αργότερα με το μπουρνούζι και να συνεχίσει κανονικά τη συναυλία της.

«Συνεχίζουμε το κούνημα» ,  «θα το κρατήσουμε σέξι» , είπε στους θαυμαστές της επιστρέφοντας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Metro

Στο σόου που διήρκεσε 45 λεπτά, η Cardi B, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων των  "Bodak Yellow", "I Like It" and "Money".

Η εμφάνισή της στο Bonnaroo είναι μία από τις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες που η 26χρονη εμφανίζεται μετά τις εμφανίσεις που αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω επιπλοκών που εμφάνισε μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης και αύξησης στήθους που είχε υποβληθεί. 

«Είμαι εθισμένη στο χρήμα και πληρώνομαι πολλά χρήματα, για αυτές τις εμφανίσεις ... όπως ακυρώνω εκατομμύρια δολάρια σε παραστάσεις» είχε δηλώσει μέσω Instagram προσθέτοντας ωστόσο ότι η υγεία είναι πλούτος, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ