Good news: Ο Βασίλης Βροντάκης θα κολυμπήσει από τα Σφακιά στη Γαύδο - Ποιο μήνυμα αλληλεγγύης στέλνει (βίντεο)

Ενας ναυαγοσώστης στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης...
 

Από την χώρα των Σφακίων μέχρι την ακριτική Γαύδο θα επιχειρήσει να κολυμπήσει ο Χανιώτης ναυαγοσώστης, Βασίλης Βροντάκης.

Αυτό που θέλει να πετύχει ο ναυαγοσώστης είναι να στείλει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και εθελοντικής προσφοράς. Ο Βασίλης Βροντάκης θα καλύψει μια απόσταση 20 ναυτικών μιλίων σε περίπου 12 ώρες αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του εγχειρήματος του.

Οπως ο ίδιος δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, «στόχος μου είναι να ενημερωθούν φορείς, αρχές και πολίτες για το έργο του «Ορίζοντα», ενός συλλόγου που χρόνια τώρα στηρίζει παιδιά και ενήλικες με σοβαρά προβλήματα υγείας. Παράλληλα, να αναδειχθεί και να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών».

Ο ναυαγοσώστης που θα κολυμπήσει από τα Σφακιά στη Γαύδο

Η προσπάθεια του Βασίλη Βροντάκη στηρίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους δήμους Σφακίων και Γαύδου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακίων.

Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του θα συνοδεύεται για λόγους ασφαλείας από μικρά σκάφη, ενώ ο ίδιος καλεί όσους επιθυμούν να καλύψουν κολυμπώντας μαζί του μέρος της απόστασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ