Made in Greece η CLON8 της Angelika Chilikova: Τα ρούχα με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα που φορούν Paris Hilton Kim Kardhasian

Τι κι αν γεννήθηκε στο Καζακστάν, η Angelika Chilikova μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι σαν να ζούσε μια ζωή εδώ.

Επηρεασμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, την κουλτούρα μας και την ιστορία μας δημιούργησε ένα brand γυναικείων ρούχων που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ήδη από την πρώτη στιγμή.

Το CLON8 λανσαρίστηκε το 2014 ως ένα brand με ξεχωριστή ταυτότητα, που έχει γίνει γνωστό για τις χαρακτηριστικές  πολύπλοκες τεχνικές σχεδίασης, τα ιδιαίτερα υφάσματα, τα έντονα σχήματα και τις γραμμές, όπου οργανικές, φυσικές επιρροές είναι πάντοτε εμφανείς.

Τα ρούχα της CLON8 μπορούν εύκολα να γίνουν ένα με τις γυναίκες που θα τα επιλέξουν, βοηθώντας τες να επικοινωνούν προς τα έξω τον περίπλοκο χαρακτήρα τους και το δυναμισμό τους.

 

 

Τα μοναδικά καινοτόμα ρούχα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να έχουν την τέλεια εφαρμογή και για να αναδεικνύουν τα δυνατά χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα διαθέτει.

 

Μπορούν να προσαρμοστούν και να συνδυαστούν με τέτοιους τρόπους ώστε να δημιουργούν διαφορετικά και φρέσκα look, που θα βοηθούν τις γυναίκες να εκφράσουν τις διαθέσεις τους, τον αληθινό τους εαυτό και τον αυθορμητισμό τους.

 

Με έμπνευση από το πλούσιο παρελθόν της Ελλάδας, η Αγγελική μας προσφέρει μια βαθιά σχέση με τη γη και τα στοιχεία της μέσα από τη χρήση φυσικών, απλών και αρχαίων τεχνικών. Δεν είναι τυχαίο όμως ούτε το όνομα που έχει επιλέξει για το brand της, καθώς κι αυτό κρύβει μια βαθιά ελληνικότητα. Το όνομα CLON8 προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "κλων", που σημαίνει κλαδί/κλωνάρι.

Πλέον η Angelika Chilikova ζει κι εργάζεται από το Λονδίνο. Έχει παρουσιάζει την δουλειά της στο Χονκ Κονγκ, στο Παρίσι και στο Βερολίνο.

Angelika Chilikova

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ