Οι πριγκίπισσες Κέιτ, Ευγενία, Ζάρα & οι βασίλισσες Ελισάβετ & Μάξιμα έβαλαν τα καλά τους & πήγαν Άσκοτ με υπερμεγέθη καπέλα γεμάτα λουλούδια (φώτο-βίντεο)

Οι κυρίες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εμφανίστηκαν ντυμένες στα μπλε

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ αφού εντυπωσίασε εχθές με το φινετσάτο"black & white" look της, στην ετήσια τελετή του Τάγματος του Γκάρτερ, σήμερα έδωσε μαθήματα πολυτέλειας και κομψότητας καθώς η βασιλική οικογένεια ενώθηκε και πάλι για την πρώτη μέρα των βασιλικών ιπποδρομιών στο Άσκοτ.

.Φορώντας ένα υπέροχο γαλάζιο - σιέλ. δαντελένιο φόρεμα του  σχεδιαστή Έλι Σάαμπ , η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον ακτινοβολούσε όταν συναντήθηκε με την ξαδέρφη της Ζάρα Τίντολ και την 29χρονη πριγκίπισσα Ευγενία. 

image2.jpeg

Ο σύζυγος της Ζάρα, Μάικ Τίντολ , ήταν σε μεγάλα κέφια και αστειεύοταν συνέχεια με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ, αλλά και με την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της χαρούμενης οικογενειακής συγκέντρωσης.

Σε άλλο σημείο ο 70χρονος πρίγκιπας Κάρολος συνομιλούσε ζωηρά με την Καμίλα δούκισσα της Κορνουάλης ενώ οι πρίγκιπες Έντουαρντ και Άντριου διατήρησαν ένα πιο "ήσυχο προφίλ", αναφέρει η Daily Mail.

Στις ιπποδρομίες ήταν παρούσα και η Βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα με τον σύζυγο της βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ, ο οποίος εχθές χρίστηκε ιππότης του τάγματος του Γκάρτερ, από τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

 

Η σημερινή γιορτή σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των ιπποδρομιών του Άσκοτ, που θα διαρκέσουν πέντε μέρες . Οι Βασιλικές Ιπποδρομίες του Άσκοτ, ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο συνδέεται στενά με τη βασιλική οικογένεια.

Εκτός από τους ιππείς διαγωνίζονται και όλοι όσοι τις παρακολουθούν, Οι θεατές διαγωνίζονται σε κομψότητα, εκκεντρικότητα και πρωτοτυπία. Τα πιο ωραία κουστούμια και φορέματα αλλά και τα πιο εντυπωσιακά και περίεργα καπέλα κάνουν την εμφάνιση τους κάθε χρόνο στα γήπεδα των ιπποδρομιών.

Όπως κάθε χρόνο όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στη βασιλική οικογένεια που έφτασε με την παραδοσιακή πομπή στην οποία πρωτοστατούσε η βασίλισσα Ελισάβετ και στην οποία φέτος υψηλοί προσκεκλημένοι ήταν ο Βασιλιάς της Ολλανδίας και η σύζυγος του Μάξιμα.

Η πριγκίπισσα Κέιτ, η Ζάρα Τίντον, η πριγκίπισσα Ευγενία και η αδερφή της πριγκίπισσα Βεατρίκη αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ντυμένες στα μπλε. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φόρεσε ένα σιέλ δαντελένιο φόρεμα, η πριγκίπισσα Ευγενία ένα μπλε πλισέ φόρεμα, η Ζάρα ένα φλόραλ φόρεμα με μπλε λουλούδια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε γαλάζιο μαντό και ασορτί καπέλο.

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας υπέρκομψη όπως πάντα φορούσε ένα παστέλ ροζ-μπεζ σύνολο.Τα εντυπωσιακά καπέλα με τα πολλά λουλούδια ήταν το κοινό γνώρισμα που τράβηξε την προσοχή στις εμφανίσεις των γαλαζοαίματων κυριών.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ