Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλά για τον πατέρα του & συγκλονίζει: "Κάνει τη γη να γυρίζει 365 μέρες το χρόνο " (φώτο)

Δίνει τη ζωή του για τη δική μου

Με πολύ συγκινητικό τρόπο αναφέρθηκε στον πατέρα του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , τόνισε πόσα πολλά οφείλει στον πατέρα του, πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα να έχει  ένα γονιό που όχι μόνο το στηρίζει αλλά και του "δίνει φτερά να πετάξει", ενώ εκείνο κρατά α χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο, περνώντας έτσι ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους τους γονείς.

"Δίνει τη ζωή του για τη δική μου", αναφέρει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στην ανάρτηση του. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

"Ο #πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η #Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο #άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην #ιατρική #σχολή για να σπουδάσω, στο #Αττικό #Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω. 

Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η #αναπηρία δεν είναι το #τέρμα, δεν είναι το #τέλος, είναι μια διαφορετική #έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη #ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταποδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε #ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου. Σπουδαία γονεϊκή #πράξη να βοηθάς το #παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ