Vintage Pics: Το "ασχημόπαπο" του Χόλιγουντ η Μπάρμπρα Στράιζαντ ήξερε να φοράει καπέλα - Αναρίθμητα - Το ένα καλύτερο από το άλλο (φωτό)

Σύμβολο της μόδας, της σκηνής και της οθόνης

Μπορεί να μην είχε το σεξαπίλ που διέθεταν άλλες παλιές  σταρ του Χόλιγουντ, αλλά η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, δεν είναι ένα "αστείο κορίτσι" . Τουναντίον ήταν ένα πολυτάλαντο κορίτσι - σύμβολο.

Η "θύελλα" από το Μπρούκλιν πέτυχε ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης και τα κατάφερνε εξίσου καλά σε όλα. Δύο βραβεία Όσκαρ (ένα Α' Γυναικείου Ρόλου κι ένα Καλύτερου Τραγουδιού), οχτώ Βραβεία Γκράμι , πέντε Βραβεία Έμμυ,  ένα ειδικό Βραβείο Τόνυ,  το βραβείο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και το βραβείο Peabody που έχει στη συλλογή της το αποδεικνύουν.

Πέρα όμως από την επιτυχημένη πορεία της στην μουσική και στον κινηματογράφο η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, υπήρξε σύμβολο του στυλ. Την έχουμε δει με υπέροχα κοστούμια στη σκηνή και στις ταινίες της , τα οποία προέρχονται όλα από τη ντουλάπα της!.

Η διάσημη Αμερικανίδα σταρ, έχει μεγάλη αδυναμία στα καπέλα. Και έχει πάρα πολλά ! Και είναι όλα υπέροχα. Τα φόραγε και στην οθόνη και στη ζωή.

Το Vintage Es,  παρουσιάζει 30 υπέροχες φωτογραφίες της από το παρελθόν με τις πιο ωραίες της εμφανίσεις της με καπέλο.

Όταν ξέρεις να επιλέξεις και να φορέσεις καπέλα και να τα συνδυάσεις σωστά με τα ρούχα σου, το στυλ σου απογειώνεται.  Η Μπάρμπρα φαίνεται ότι το γνώριζε καλά αυτό.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ