Made in Greece τα καπέλα της Αιμιλίας Κουβέλη: Περίτεχνα, ζωγραφισμένα στο χέρι με έμπνευση από τη φύση & το ελληνικό καλοκαίρι

Υπέροχα, ζωγραφισμένα στο χέρι καπέλα με την υπογραφή της Αιμιλίας Κουβέλη.

Τα πιο όμορφα και περίτεχνα καπέλα που έχουμε δει φέτος το καλοκαίρι ίσως να είναι αυτά που δημιουργεί η Αιμιλία Κουβέλη. 

 

Με το καλλιτεχνικό μικρόβιο να υπάρχει μέσα της από μικρή ηλικία, η Αιμιλία αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Δημήτρη Μυταρά και σήμερα μας παρουσιάζει τις φανταστικές δημιουργίες της.

Υπέροχα χρωματιστά καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι έχουν κατακλύσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έχουν γεμίσει κι εμάς με ενθουσιασμό που δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε...

 

 

Υπέροχα ψάθινα καπέλα, ακόμα και κλασικά κι αγαπημένα jockey παίρνουν άλλη διάσταση όταν επάνω τους ζωγραφίζει η Αιμιλία. Λουλούδια, θαλασσινά τοπία, ονόματα, παιδικές παραστάσεις κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς μπορεί να ζωγραφιστεί πάνω στο καπέλο και να του αλλάξει απευθείας μορφή.

 

Τα καπέλα γίνονται αυτομάτως μικρά αριστουργήματα, έργα τέχνης που καταπλήσσουν μικρούς  και μεγάλους.

 

Λίγα καλά υλικά, πολλή φαντασία και μεράκι είναι το μυστικό της Αιμιλίας, που σίγουρα βλέποντας αυτό το ξεκίνημα έχει ένα μεγάλο, λαμπρό μέλλον μπροστά της ως καλλιτέχνης.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ