Γάμος Κικίλια - Μπαλατσινού: Η νύφη υπέρκομψη - Ο γαμπρός ξυρίστηκε - τα πεθερικά - οι κουμπάροι (φώτο-βίντεο)

Και έσονται οι δύο εις σάρκα μία...

Σήμερα γάμος έγινε και η Τζένη Μπαλατσινού ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον αγαπημένο της Βασίλη Κικίλια. το απόγευμα της Κυριακής 16/6. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Ο Βασίλης Κικίλιας έφτασε στην εκκλησία με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη λίγο πριν από τις 6. Κοντά του βρίσκονταν από νωρίς οι γονείς του. 

Η Τζένη Μπαλατσινού έφτασε στην εκκλησία λίγο αργότερα με ένα mini cooper, συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο.

 

 

Λίγο πριν από τις 6 έφτασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Νωρίτερα είχαν φτάσει στην εκκλησία οι γονείς της.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν τήρησε το "έθιμο" να στήσει το γαμπρό.  Η πανέμορφη νύφη  έλαμπε με το εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είναι δημιουργία του οίκου Zeus & Dione. Μάλιστα, είχε ευχαριστήσει δημόσια την Μαρέβα Μητσοτάκη, την Δήμητρα Κολοτούρα και την ομάδα που σχεδίασε το νυφικό της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα @zeusndione που με φρόντισαν με αγάπη ???? @diachronique @mimik_a @marevagrabowskimitsotaki @lydia.vousvou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

 

Με τη συνοδεία βιολιού και λύρας η Τζένη Μπαλατσινού κατευθύνθηκε προς την εκκλησία, στο κατώφλι της οποίας την περίμενε ο Βασίλης Κικίλιας.

 

Όσο για το γαμπρό δεν σταμάτησε να χαμογελά και ήταν υπέρκομψος με το κουστούμι που έραψε στον οίκο Νίκος Κούτρας, όπως είχε ενημερώσει κατά τις τελευταίες πρόβες του κουστουμιού.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κοντά στο ζευγάρι την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους βρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι.

Στέλιος Παρλιάρος

Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ευγενία Μανωλίδου

Αντώνης Σαμαράς

Οι προετοιμασίες για το γάμο

Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού προκάλεσε έκπληξη καθώς δεν ήταν γνωστή η επανασύνδεση τους, μετά τον σύντομο χωρισμό τους. Λίγο μετά την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών της 7ης Ιουλίου, από τον Αλέξη Τσίπρα, ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι δεν θα αναβάλλει το γάμο του.

Λίγες μέρες πριν το μυστήριο το ζευγάρι πήρε ευχή από τον αρχιεπίσκοπο. Από νωρίς όλα ήταν έτοιμα για το γάμο και η εκκλησία περίμενε το ζευγάρι όμορφα και κομψά στολισμένη.

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό

Ο γαμπρός θέλησε να μοιραστεί τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Έτσι ανέβασε στο Instagram stories,  μία φωτογραφία με τους φίλους του να τον ξυρίζουν.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την εκκλησία, ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον κουμπάρο του στην πόρτα έτοιμους να φύγουν. "Έφτασε,η ώρα" έγραψε στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήρθε η ώρα @jennybalatsinou ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις

 

Το πρωί της ημέρας του γάμου της, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να ανεβάσει στα Stories του Instagram το δοκίμιο «Wear sunscreen», με συμβουλές προς τους νέους, που γράφτηκε το 1997 από την αρθρογράφο Μέρι Σμιτς, στην εφημερίδα Chicago Tribune και που το 1999 έγινε τραγούδι από τον Μπαζ Λούρμαν, με τίτλο «Everybody's free».

Λίγες ώρες πριν το γάμο, η νύφη ανέβασε στο Instagram τα παπούτσια της, του οίκου Alessandro Rossi, στη σόλα των οποίων έχει γράψει τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της, τηρώντας το έθιμο

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ