Οικολογική δράση από τη Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο - Μαζί με εθελοντές καθάρισε παραλίες από τα πλαστικά (φώτο)

Με την ομάδα του οίκου Zeus+Dione

Το "τερπνόν μετά του ωφελίμου" συνδύασε η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας , Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία βρέθηκε στην όμορφη Τήνο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Μαζί με την ομάδα του οίκου μόδας Zeus + Dione, που διευθύνει και πολλούς εθελοντές από το νησί, καθάρισαν παραλίες από τα πλαστικά, στέλνοντας ηχηρό οικολογικό μήνυμα για καθαρές παραλίες και ακτές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plastic Free Aegean Sea! Today we cleaned up Kolimpithra and Livada beaches. Support the cause! @a_c_laskaridis_c_f @zeusndione #plasticfreeaegeansea #a_c_laskaridis_c_f #zeusndione

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione) στις

Η ομάδα ανέβασε υλικό  από την δράση τους στο Instagram με την κυρία Μητσοτάκη να γράφει στη δική της ανάρτηση: "Σήμερα, μαζί με τους εθελοντές μας καθαρίσαμε τις όμορφες παραλίες της Τήνου από τα πλαστικά!"

 Η δράση του οίκου μόδας Zeus + Dione, με μήνυμα «Plastic Free Sea», θα συνεχιστεί και σε άλλα νησιά. 

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη δράση εθελοντικού καθαρισμού από τα πλαστικά είχε πραγματοποιήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Υμηττό πριν από 10 ημέρες περίπου. Μεταξύ άλλων είχε πει πως «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο και να κάνουμε πάντα το καλύτερο», δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ανάγκη αναδιοργάνωσης της πολιτικής προστασίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ