Στα ροζ όλες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας -Κορίτσια μπράβο, σας πάει! (φώτο)

Εντυπωσίασαν στο "ροζ χαλί" του  Polar Music Prize

Σε πλήρη αρμονία και με πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις στις αποχρώσεις του ροζ, οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, εντυπωσίασαν περπατώντας πάνω στο "ροζ χαλί" .

Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας ,. ο σύζυγος της βασιλιάς Κάρολος - Γουσταύος της Σουηδίας, ο γιος της Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας, με τη σύζυγο του πριγκίπισσα Σοφία και  η κόρη της Πριγκίπισσα Βικτωρία της Σουηδίας με το σύζυγο της πρίγκιπα Δανιήλ της Σουηδίας, παρακολούθησαν την τελετή απονομής του μουσικού βραβείου Polar Music Prize, στη Στοκχόλμη .

Το Πολικό Μουσικό Βραβείο (αγγλικά: Polar Music Prize) είναι ετήσιο μουσικό βραβείο, που απονέμεται από την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής της Σουηδίας. Θεσμοθετήθηκε το 1989 με χρήματα από δωρεές του Στιγκ Άντερσον, μάνατζερ του δημοφιλούς συγκροτήματος των ABBA και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Polar Music.

Η απονομή γίνεται στη Στοκχόλμη από το Βασιλιά της Σουηδίας Κάρολο Γουσταύο.

Η πριγκίπισσα Σόφια εντυπωσίασε με το υπέροχο φλόραλ φόρεμα Dolce & Gabbana. Η υπέροχη δημιουργία με μακρύ μανίκι και φούστα σε γραμμή "Α" , κολάκευε πάρα πολύ την όμορφη σιλουέτα της Σοφίας η οποία έλαβε διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Εξίσου εντυπωσιακή η πριγκίπισσα Βικτώρια με εμφάνιση που θυμίζει Met Gala . Επέλεξε ροζ τουαλέτα με τούλι για την βραδιά της απονομής.

Η βασίλισσα Σίλβια ήταν επίσης κομψότατη με ροζ παλ ενσάρπα να πέφτει πάνω στο φλόραλ φόρεμα της στους τόνους το ροζ-μοβ και του πράσινου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ