Χωρίσατε και τον θες πίσω; - Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Δίδυμο

Δύσκολη αποστολή αλλά έχεις ελπίδες....

Καμία επανασύνδεση δεν είναι... εύκολη. Χρειάζονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές και φυσικά θα πρέπει τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία και να το θέλουν και οι δυο να γυρίσουν πίσω.

Αν ο πρώην σου είναι Δίδυμος, τότε η υπόθεση "επανασύνδεση" είναι κάτι σαν... mission impossible. Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνεις εσύ ο Tom Cruise και να βάλεις όλη σου την τέχνη, την μαεστρία και την ενέργεια για να καταφέρεις να φέρεις τον συγκεκριμένο άντρα πίσω. Και πάλι, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο σου. Οπλίσου με δύναμη και υπομονή. 

Οι Δίδυμοι δύσκολα κάνουν σχέση, αλλά αφοσιώονται σε αυτή. Έτσι και αποφασίσουν να φύγουν, τότε -κατά ένα μεγάλο ποσοστό- είναι τόσο σίγουροι για την επιλογή τους, που δεν θα σκεφτούν να γυρίσουν πίσω. Δεν είναι το ζώδιο που θα δώσει εύκολα δεύτερη ευκαιρία. Θα πάει γι΄ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα. 

Πρέπει, λοιπόν, εσύ να μπορέσεις να παίξεις το παιχνίδι του. Και εννοούμε τα mind games. Είναι ένα ζώδιο εγκεφαλικό και πολύ έξυπνο. Θα πρέπει να τον ξεπεράσεις σε αυτό το κομμάτι. Και να θυμάσαι. Μην τον πιέζεις. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Δώσε του χώρο και χρόνο. Τηλεφώνησέ του μια στο τόσο. Αν επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου, τότε να είσαι εκεί για να του μιλήσεις. Μην τον αγνοήσεις!

Υπάρχει βέβαια και το «χαρτί» της ζήλειας. Ναι, οι Δίδυμοι ζηλεύουν. Έτσι και καταλάβουν ότι δεν είναι πια το αντικείμενο της προσοχής και της λατρείας σου, τότε θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν ξανά τον χαμένο θαυμασμό και την αγάπη, αναφέρει το Astrology.gr

Ετοιμάσου βέβαια αν συμβεί αυτό, για μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ σας. Εάν όλα πάνε καλά και ξεκινήσετε να συζητάτε τα θέματά σας, να γνωρίζεις ότι έχεις ελπίδες επανασύνδεσης διότι έχει ακόμα αισθήματα για σένα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ