Το ουάου αυτοκίνητο Tesla μας δείχνει καταχαρούμενος ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Δείτε το βίντεο του νεαρού Έλληνα σούπερ τενίστα

Το ονόμασε "Τζούλιους" 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τη μεγάλη του χαρά θέλησε να την μοιραστεί με όλους τους φίλους του. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις, παρέλαβε μετά από τέσσερις μήνες αναμονής, το καινούργιο του αυτοκίνητο.

Πως να μη χαίρεται; Το super car Tesla που μόλις απέκτησε είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος.

 "Είμαι υπερήφανος να πω ότι είμαι κάτοχος ενός Tesla (...) Είναι ένα όνειρο για μινιμαλιστές", λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το νέο του όχημα,  προσθέτοντας πως πιστεύει στην εταιρεία του Elon Musk και το όραμα του για το περιβάλλον και το μέλλον.

Δείτε στο βίντεο πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο

Ο διεθνής σταρ του τένις ονόμασε το αυτοκίνητο του "Τζούλιους" και μπορεί να μην ξέρει ακόμη το πώς να το οδηγήσει αλλά το σίγουρο είναι πως ανυπομονεί να βρεθεί στο τιμόνι του του Tesla Model 3.

To Tesla Model 3 AWD Performance κοστίζει στις ΗΠΑ από 59.500 ευρώ, ενώ αν προσέξετε στο βίντεο θα δείτε πως το αυτοκίνητο του Έλληνα τενίστα έχει νούμερα Μονακό, όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ