Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Μιλά για τη κόντρα Μαρίας Ελένης με τη Μάρθα Κουτουμάνου! «Υπάρχει κακοποίηση της αλήθειας…»

Περιγράφει τι συνέβη την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη...

Στις 18 Αυγούστου του 2017 η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Ο επί 41 χρόνια σύντροφός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έμαθε τον θάνατο της αγαπημένης του.

«Στις 15 Αυγούστου είχαμε κοινωνήσει στην Παναγία Πόρτο Ράφτη. Το βράδυ της 17ης Αυγούστου κοιμηθήκαμε και το πρωί στις 18 σηκώθηκα να πάω στο γραφείο μου. Κοιμόταν και δεν τη ξύπνησα. 

Έφυγα και μάλιστα πήγα στο γραφείο και μετά σε μια κηδεία ενός παλιού μου φίλου. Και όταν γύρισα από την κηδεία και τηλεφώνησα στο σπίτι για να μιλήσω, δεν μου απαντούσε. Πήρα τότε την οικιακή βοηθό που μου ανακοίνωσε το γεγονός. 

Η πρώτη που το έζησε ήταν η Μάρθα. Εγώ ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη. Όταν άκουσα το μαντάτο… Δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι τέτοιος ο κεραυνός. Η Ζωή έφυγε στον ύπνο της. Όπως την άφησα το πρωί που έφυγε, έτσι τη βρήκα όταν γύρισα» ανέφερε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ελπίζω να υπάρξει νηφαλιότητα, ψυχραιμία και να λυθεί το θέμα προς το συμφέρον και των δύο. Και να πάψει αυτή η δημοσιότητα γύρω από μια αντιδικία που δεν είναι ευχάριστη για κανέναν. Όλους μας πονάει και όλους μας θλίβει», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ