Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε πρώτη φορά για τους μήνες που χώρισε με τον Βασίλη Κικίλια – Πέντε ημέρες πριν τον γάμο (βίντεο)

Όλα όσα είπε... 

H Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και στην γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, καθώς και στους μήνες που έμειναν χωριστά!

 

 

Συγκεκριμένα είπε: «Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν σε σημείο να με τρομάζουν. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, αλλά εμένα ίσως με τρόμαξε περισσότερο. Είχα ένα παιδί στο σχολείο που κάθε μέρα ερχόταν και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις. 

Επίσης πάρα πολύ αυθαίρετα ο κόσμος βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ. 

Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ έντονο, οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η περίοδος του χωρισμού όντως υπήρξε». 

 

 

Πως αντέδρασαν τα παιδιά της στην ανακοίνωση του γάμου; 

«Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου τον γάμο μου, ήταν πολύ χαρούμενα. Πολύ υποστηρικτικά και τα τρία μου παιδιά. Οι κόρες μου πολύ χαρούμενες. Ο μικρός επίσης, γλυκός και τρυφερός. Δεν έχω να πω κάτι. Νιώθω ευλογημένη για τα παιδιά μου. Είναι χαρακτήρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα στις αξιακές τους βάσεις έχουν απόλυτη ταύτιση και σύμπλευση. Είναι μια ομάδα, παρότι έχουν και διαφορετική ηλικία. Όταν είμαστε οι τέσσερις μας, είμαστε μια ωραία ομάδα», είπε η Τζένη Μπαλατσινού! 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ