Πριγκιπικός γάμος στη Σερβία: Ποιοι Έλληνες ήταν εκεί – Εντυπωσίασε η νύφη με το γοργονέ φόρεμα & την τεράστια κορώνα (φωτό)

Ένας πανέμορφος γάμος...

Ο πρίγκιπας Ντούσαν της Σερβίας και η Βάλερι ντε Μούτζιο, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Όπλενατς, όπου βρίσκεται η βασιλική εκκλησία της Σερβίας και οι τάφοι της βασιλικής οικογένειας.

Το μυστήριο τελέστηκε από τον επίσκοπο Ιωάννη της Σουμαδίας και τον επίσκοπο Ειρηναίο της Ανατολικής Επισκοπής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική.

Στην Πριγκιπική τελετή βρέθηκε πλήθος καλεσμένων, ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες.

Ο καλύτερος φίλος του γαμπρού, Αλεξάντερ Σενάουι και ο ελληνικής καταγωγής International Fashion Photographer, Τέρι Τσιόλις, με τον οποίο η νύφη συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας για περισσότερα από 20 χρόνια, ήταν κουμπάροι στον γάμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today Prince Dushan of Serbia married Valerie De Muzio in a ceremony in Topola. Congrats to the happy couple! Photo: @gettyimages

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) στις

Μετά τον γάμο ακολούθησε επίσημο δείπνο στο Λευκό Παλάτι, όπου ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας ευχήθηκε στους νεόνυμφους καλή υγεία και μια μακρά και ευτυχισμένη κοινή ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ