Σημαντική διάκριση για την Piscines Ideales - Για 5η φορά "Superbrand"

Η διάκριση της Piscines Ideales ως Superbrand Greece στην κατηγορία «Construction-Real Estate Development», έγινε ανάμεσα σε 1.500 εταιρίες

Η Piscines Ideales αναδείχθηκε για 5η φορά Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα Corporate Superbrand στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για 6η φορά!

Η διάκριση της Piscines Ideales ως Superbrand Greece στην κατηγορία «Construction-Real Estate Development», έγινε ανάμεσα σε 1.500 εταιρίες μετά από έρευνα κοινής γνώμης Καταναλωτών της εταιρίας Marc και αξιολόγηση από διακεκριμένη Κριτική Επιτροπή.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Superbrands Greece 2018-2019, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου 2019 στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής και ήταν μια λαμπερή γιορτή αφιερωμένη στο «επιχειρείν».

Στην κατηγορία «Construction-Real Estate Development» βραβεύτηκαν επίσης οι εταιρίες Lamda Development, Terna, Grivalia Properties, NBG Pangea, Dimand και Reds.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης σημείωσε :

«Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά στον δρόμο που χάραξε ο μέντορας και πατέρας μου Στέλιος Σταυρίδης.  Να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες λύσεις, όπως κάνουμε 30 χρόνια τώρα, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε την έμπρακτη επιβράβευσή σας για την μακροχρόνια αξία και συνέπεια, την εταιρική υπευθυνότητα και τη δέσμευσή μας σε μοντέρνα υλικά και εξελιγμένες υπηρεσίες που στοχεύουν πρωταρχικά στην υπέρβαση των προσδοκιών σας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ