Όταν η Margot Robbie ντύνεται για κόκκινο χαλί τις "σβήνει" όλες - Με το ξανθό glamour της & το χαμόγελο "kolynos' (φώτο)

Οι πιο ωραίες & σέξι εμφανίσεις της

Στα 28 της η Μαργκότ Ρόμπι είναι ήδη μια πολύ διάσημη σταρ που έχει κατακτήσει το κοινό με τις ερμηνείες της και τις λαμπερές εμφανίσεις της. Από το 2013 που έγινε γνωστή με την εμφάνιση της στην ταινία του  Μάρτιν Σκορσέζε "Ο Λύκος της Wall Street" , έχει ακολουθήσει μία λαμπρή καριέρα με συμμετοχές σε πολλές γνωστές ταινίες.

Το 2018 η ερμηνεία της στην ταινία "Εγώ η Τόνια" της χάρισε το  βραβείο BAFA Α' γυναικείου ρόλου, μία χρυσή σφαίρα και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η Μαργκό Ρόμπι όμως, δεν είναι λαμπερή μόνο όταν εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη.

Η όμορφη ξανθιά κλέβει την παράσταση σε κάθε εμφάνιση της στο "κόκκινο χαλί", είτε πρόκειται για κάποιο επίσημο δείπνο , είτε για εμφάνιση στα Όσκαρ, ή για την παρουσίαση κάποιας ταινίας. Προτιμά τις θυληκές σέξι εμφανίσεις με φορέματα που τονίζουν τη σιλουέτα της.

Παιχνίδια με διαφάνειες, βαθιά ντεκολτέ, θυληκά φορέματα, κάνουν όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της. Φυσικά το μεγαλύτερο όπλο της , είναι το λαμπερό χαμόγελο της, που δεν λείπει ποτέ από το πρόσωπο της.

Το γαλλικό Elle, συγκέντρωσε τις πιο ωραίες εμφανίσεις της στο "κόκκινο χαλί" . Σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ