Κρις Πατ - Κάθριν Σβαρτσενέγκερ: Στο υπερπολυτελές resort που πέρασαν τον μήνα του μέλιτος ο Τζον & η Τζάκι Κέννεντυ ο ρομαντικός γάμος (φώτο)

Στο San Ysidro Ranch έχουν κάνει πολλοί διάσημοι αστέρες τους γάμους τους. Εκεί αντάλλαξαν τους όρκους τους η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Κρις Μάρτιν το 2003. Στο ίδιο μέρος η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον είπε το "Ναι" στον Έρικ Τζόνσον το 2014.

 

Μετά από ένα χρόνο σχέσης ο αστέρας του Χόλιγουντ Κρις Πατ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, κόρη του διάσημου ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ .Ο γάμος έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Το ζευγάρι επέλεξε το πιο ρομαντικό και πολυτελές μέρος για να ανταλλάξει τους όρκους του: Η Κάθριν είπε "Δέχομαι" στον Κρις, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους στο εκπληκτικό San Ysidro Ranch στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια

Το πεντάστερο resort βρίσκεται στους πρόποδες της Santa Barbara και έχει εκπληκτική θέα στα νησιά της Μάγχης και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Έχει τεράστια έκταση γκαζόν και είναι πλαισιωμένο από πλατάνια και τον κολπίσκο του San Ysidro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy a weekend away at the Ranch ? #sanysidroranch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Ysidro Ranch (@sanysidroranch) στις

 

Το ζευγάρι είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει τους όρκους του πάνω στο γκαζόν ή να επιλέξει τον κήπο που βρίσκεται σε χαμηλότερο σημείο. Επίσης για τις εκδηλώσεις της ημέρας , μπορούσαν να επιλέξουν το παλιό κελάρι που χρησιμοποιείται ως χώρος εκδηλώσεων, ή μία σειρά από υπέροχα κτήρια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το Old Adobe, που χρονολογείται από το 1825.

 

 

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ο Κρις Πατ περπατά χέρι -χέρι με την αγαπημένη του σε ένα μακρύ λιθόστρωτο μονοπάτι. Το ζευγάρι είχε ακόμα λόγο να επιλέξει το συγκεκριμένο resort για το γάμο του. Σε αυτό το ξενοδοχείο πέρασε το μήνα του μέλιτος ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και θείος της μητέρας της νύφης  Κάθριν Μαρία Σρίβερ, Τζον Κέννεντυ με τη σύζυγο του Τζάκι Κέννεντυ - Ωνάση.

 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Architectural Digest στο ξενοδοχείο υπάρχει μία σουίτα με το όνομα του Τζον και της Τζάκι Κέννεντυ.

 

Ο Κρις Πατ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες για το γάμο τους εκτός από το γεγονός ότι το κουστούμι που φόραγε ο γαμπρός αλλά και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ , ήταν σχεδιασμένο από τον Georgio Armani, σύμφωνα με όσα αναφέρει το People.

Μετά το γάμο ακολούθησε κοκτέιλ που  πραγματοποιήθηκε έξω στον κήπο. 

Στον γάμο βρέθηκε φυσικά και ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την μητέρα της Κάθριν Μαρία Σρίβερ, με όλα τα μέλη της οικογένειας να φωτογραφίζονται με τους νεόνυμφους. Στην τελετή και ο 6χρονος γιος του Κρις Πρατ από τον πρώτο του γάμο, αλλά και τα αδέρφια της Κάθριν, Πάτρικ, Κρίστοφερ και Κριστίνα. Ακόμη, καλεσμένοι στην τελετή ήταν ο ηθοποιός και στενός φίλος του ζευγαριού Ρομπ Λόου με την οικογένειά του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three Amigos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Lowe (@robloweofficial) στις

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το  People η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο μεταξύ εκλεκτών φίλων και των μελών της οικογένειάς του ζευγαριού. «Μπορεί κανείς να πει πως σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της Κάθριν. Δεν σταμάτησε να χαμογελά. Και ο Κρις φαίνεται ενθουσιασμένος» αναφέρει άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Στο San Ysidro Ranch έχουν κάνει πολλοί διάσημοι αστέρες τους γάμους τους. Εκεί αντάλλαξαν τους όρκους τους η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Κρις Μάρτιν το 2003. Στο ίδιο μέρος η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον είπε το "Ναι" στον Έρικ Τζόνσον το 2014.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gorgeous sunset views from our Upper Estate Lawn ☀️ #sanysidroranch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Ysidro Ranch (@sanysidroranch) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding Wednesday on the Upper Estate Lawn ? #sanysidroranch #wedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Ysidro Ranch (@sanysidroranch) στις

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ