Έλλη Κοκκίνου: Δείτε στο βίντεο τη δίαιτα της & μην απορήσετε μετά γιατί παχαίνετε...

Η ωραία σιλούετα θέλει  θυσίες... 

Την δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου πολλές εμίσησαν την καλλίγραμη σιλουέτα της καμία. Η γνωστή τραγουδίστρια , καλεσμένη στην εκπομπή "Στην φωλιά των Κου-κου" μίλησε για το σκλήρο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούσε μέχρι πριν από τρεις μήνες για να διατηρήσει το καλλίγραμο κορμί της.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τις έξυπνες επιλογές για πρωινό που επιλέγει η Έλλη Κοκκίνου τους τρεις τελευταίους μήνες που ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής. Σε αυτές περιλαμβάνονται όπως θα δείτε στο βίντεο ένα φρούτο με ένα αυγό βραστό ή 3 ρυζογκοφρέτες με μία φέτα light τυρί του τοστ ή μία ομελέτα με δύο ασπράδια και ένα ολόκληρο αυγό με μία φέτα ψωμί χωρίς γλουτένη και τυρί light και μερικές ακόμα "λιχουδιές" που δεν παχαίνουν.

Ωστόσο όπως είπε η τραγουδίστρια πριν ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα διατροφής ακολουθούσε πολύ πιο σκληρή δίαιτα, για τρία χρόνια. 

«Τα τελευταία χρόνια έτρωγα για πρωινό  ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ